Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων: Πλατάνι-«Πιτίτσα», 10-11 Νοεμβρίου

Οι Πρωταθλητές του Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 θα αναδειχθούν το προσεχές διήμερο στην Ανάβαση Πιτίτσας στην Πάτρα, που φιλοξενεί τον 8ο και τελευταίο γύρο του φετινού θεσμού.

Ο αγώνας της Αχαΐας, που αποτελεί επίσης και τον 4ο και τελευταίο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας, βρίσκεται 8 χιλιόμετρα βόρεια της Πάτρας και προσφέρει το μοναδικό φόντο της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, μαζί με το θέαμα που επιφυλάσσουν συνολικά 88 αγωνιζόμενοι της μακροσκελούς λίστας συμμετοχών.

Οι οδηγοί των κατηγοριών Α, Ε, Ν, της Formula Saloon και των Ιστορικών αυτοκινήτων, θα δώσουν μια εντυπωσιακή μάχη με τα χρονόμετρα, στον αγώνα που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, ενώ το εντυπωσιακό φινάλε επιφυλάσσει τις συναρπαστικές πλαγιολισθήσεις δύο αγωνιζόμενων με αυτοκίνητα Drift.

Σχετικά με το πρόγραμμα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί, έπειτα από τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο. Το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα, την επόμενη μέρα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, θα αρχίσει στις 10:00. Ο δρόμος της Ανάβασης θα κλείσει για τους θεατές, και τις δύο ημέρες, μία ώρα νωρίτερα.


LIVE αποτελέσματα: http://www.infomega.gr/live Επίσημη σελίδα facebook: https://www.facebook.com/GreekHillclimb


Δείτε τις συμμετοχές, στο αρχείο PDF στο τέλος του άρθρου


Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου