Αγώνες Formula 1

F1: Επίσημο - Επιστρέφει η Aston Martin το 2021

Είναι επίσημο: η Aston Martin θα επιστρέψει στη Formula 1 το 2021 μετά από έξι δεκαετίες, στη θέση της Racing Point.

Ήταν γνωστό πως με την εξαγορά του 25% της Aston Martin από τον Lawrence Stroll, θα επέστρεφε στη Formula 1 το θρυλικό brand στην κορυφή του motorsport.

Σήμερα έγινε κι επίσημο, με τον Καναδό επιχειρηματία να δηλώνει έτοιμος για το νέο αυτό βήμα στην ιστορία της ομάδας του Silverstone.

«Μια φίρμα με την κουλτούρα και την ιστορία του Aston Martin πρέπει να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του motorsport», δήλωσε ο Stroll.

«Νομίζω ότι είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που συνέβη πρόσφατα στη Formula 1 και είναι απίστευτα συναρπαστικό για όλους τους συμμετέχοντες στο άθλημα, ειδικά για τους οπαδούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο όνομα για μια ομάδα Formula 1.

«Η επενδυτική στρατηγική μας τοποθετεί την Formula 1 ως κεντρικό πυλώνα της παγκόσμιας στρατηγικής μάρκετινγκ, και είναι απολύτως λογικό να αλλάξουμε την επωνυμία της Racing Point για το σκοπό αυτό. Η Aston Martin έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες κατηγορίες μηχανοκίνητων σπορ, σε όλη την ιστορία της, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ομάδα στη Formula1.

«Το πόσο ευρέως διαδεδομένη είναι η F1 σε παγκόσμιο επίπεδο είναι γνωστό, και θα αξιοποιήσουμε αυτή την απήχηση για να δείξουμε την επωνυμία Aston Martin στις αγορές που μας αφορούν».

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου