Η Haas ανακοίνωσε πως οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα και το 2020.

Οι φήμες που ήθελαν τον Grosjean εκτός ομάδας το 2020 διαψεύστηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο, αφού η ομάδα έκανε κι επίσημα γνωστό πως το τωρινό της δίδυμο θα παραμείνει στις θέσεις του και για τη νέα σεζόν.

Ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, δήλωσε σχετικά:

«Η ανάγκη για εμπειρία έχει υπάρξει ένα από τα βασικά σημεία της Haas F1 Team και με τον Romain Grosjean και τον Kevin Magnussen να οδηγούν για την ομάδα το 2020, θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα lineup οδηγών το οποίο μας προσφέρει μια καλή βάση για να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας.

«Η κατανόησή τους πάνω στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε ως ομάδα και η δική μας επίγνωση του τι μπορούν να προσφέρουν πίσω από το τιμόνι, μας προσδίδει πολύτιμη συνοχή και δυνατά θεμέλια για να χτίσουμε την ομάδα γύρω από αυτά.

«Η φετινή σεζόν είναι μέχρι στιγμής δύσκολη για εμάς, με την διακύμανση στην επίδοση της VF-19, αλλά η ικανότητά μας να βρίσκουμε κάτι μέσα από την συνδυασμένη μας εμπειρία θα μας βοηθήσει να μάθουμε, να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε σαν ένα το 2020.»

Αυτό αφήνει μετέωρο το μέλλον του Nico Hulkenberg, που εμφανιζόταν κοντά στην θέση του Grosjean στην αμερικανική ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Renault_Δ.Μ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά