Αγώνες Formula 1

F1: Σε απομόνωση ο Perez μετά από ασαφές αποτέλεσμα τεστ COVID-19

Ο Sergio Perez βρίσκεται σε απομόνωση στο ξενοδοχείο που διαμένει, ώρες πριν την έναρξη του Βρετανικού Grand Prix, γιατί το πιο πρόσφατο τεστ που έκανε για τον COVID-19 δεν έδειξε ένα σαφές αποτέλεσμα.

Κάθε εβδομάδα, ομάδες, οδηγοί και το προσωπικό της Formula 1 εξετάζονται για COVID-19, με στόχο τον συνεχή έλεγχο της υγείας των άμεσα εμπλεκόμενων με την διεξαγωγή της φετινής σεζόν, σε αυτό το 'bubble' που έχει επιμεληθεί η Liberty Media για την ομαλή συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής, μόλις δύο θετικά κρούσματα έχουν σημειωθεί σε σύνολο 15000 τεστ. Αμφότεροι οι νοσούντες δεν βρίσκονταν στους πρώτους δύο αγώνες της σεζόν, κι αμέσως απομονώθηκαν.

Στο πλαίσιο των τελευταίων τεστ που έγιναν χθες, Τετάρτη, ενόψει του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, ο Sergio Perez είχε ένα 'inconclusive test', δηλαδή ένα τεστ που δεν έβγαλε σαφές αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, δεν του επετράπη η είσοδος στην πίστα σήμερα, ενώ παραμένει απομονωμένος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ, μαζί με τον άμεσο κύκλο του, που βρίσκεται μαζί του σε καραντίνα στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα.

Τα αποτελέσματα αυτού του τεστ αναμένονται το αργότερο αύριο το πρωί, πριν την έναρξη του FP1.

Σε περίπτωση που ο Μεξικανός οδηγός της Racing Point δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, οι εναλλακτικές της ομάδας είναι ο Esteban Gutierrez, δοκιμαστής της Mercedes, αλλά κι ο παλιός της γνώριμος, Nico Hulkenberg, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου Albert Fabrega._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου