Η Formula 1 προχώρησε σε συμφωνία με το Hard Rock Stadium για να γίνει ο αγώνας στο Μαϊάμι στο πάρκινγκ και τους περιρρέοντες δρόμους του γηπέδου.

Η διεξαγωγή ενός ακόμα αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι διακαής πόθος της Liberty Media, και έχει τεθεί ως ξεκάθαρος στόχος της διοίκησης του σπορ από το 2017 ακόμα.

Το Μαϊάμι, που επιλέχθηκε ως η καλύτερη επιλογή, έχει μετατραπεί από μία τυπική διαδικασία σε ένα αρκετά πολύπαθο project, με τις τοπικές αρχές και την κοινωνία να μην δέχεται τον αγώνα στις τοποθεσίες που προτάθηκαν για να γίνει ο αγώνας το 2020.

Τελικά, βρέθηκε η περιοχή, και είναι πέριξ του Hard Rock Stadium, του γηπέδου των Miami Dolphins, της ομάδας του NFL.

Το πλάνο προχωρά με γοργούς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα ως το 2021, που είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας στην Φλόριντα, με την F1 να υπογράφει χθες μία αρχική συμφωνία με το Hard Rock Stadium, δίνοντας και στη δημοσιότητα μερικά illustrations της πίστας.

Ο CEO της ομάδας των Dolphins, Tom Garfinkel, και ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της F1, Sean Bratches, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Formula 1 και το Hard Rock Stadium έχουν έρθει σε μία αρχική συμφωνία για να διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix Μαϊάμι στο Hard Rock Stadium.»

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στους fans μας, στους αξιωματούχος και την τοπική βιομηχανία για την υπομονή και την στήριξή τους σε όλη αυτή τη διαδικασία,» πρόσθεσε ο Garfinkel.

«Ανυπομονούμε να φέρουμε το σπουδαιότερο αγωνιστικό θέαμα στον πλανήτη για πρώτη φορά σε μία από τις πιο εμβληματικές και λαμπερές περιοχές.»_Δ.Μ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά