top icon
Αγώνες

Ράλλυ Ακρόπολις 2014

Οι εντυπώσεις των οδηγών και τα σχέδιά τους για τη συνέχεια του αγώνα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις.

Οι εντυπώσεις των οδηγών και τα σχέδιά τους για τη συνέχεια του αγώνα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ημερομηνία: 29/3/2014
Ημέρα: Πρώτη

Service: B
Flash N°: 9

 

1 BOUFFIER Bryan/PANSERI Xavier CITROEN DS3 RRC
«Είμαι ικανοποιημένος μετά τη σημερινή ημέρα. Έκανα δύο λάθη το πρωί, αλλά δεν είμαστε πολύ πίσω. Αύριο μπορούμε να επιτεθούμε, αυτό είναι το σχέδιο. Πρέπει να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί το αυτοκίνητο, γιατί δεν το έχουμε δοκιμάσει στο χώμα.»

 

2 BREEN Craig/MARTIN Scott PEUGEOT 208 T16 R5
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση του αυτοκινήτου, και γιατί είμαι επικεφαλής του Ράλλυ. Σε αυτό το loop κάναμε πιο συντηρητική επιλογή ελαστικών. Το σχέδιό μας για αύριο είναι να διατηρήσουμε τη θέση μας και να κερδίσουμε το ράλλυ.»

 

3 LAPPI Esapekka/FERM Janne SKODA Fabia S2000
«Η 1η ειδική είναι πολύ γρήγορη, και χάνουμε χρόνο από τα αυτοκίνητα τούρμπο. Είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις στις γρήγορες ειδικές. Υπάρχουν πολλές φουρκέτες όπου χρειαζόμαστε ροπή, και γρήγορα σημεία που απαιτούν υψηλή τελική. Αύριο σκοπεύω να επιτεθώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα καταφέρουμε να τους πιάσουμε. Θα ξέρουμε μετά το πρώτο loop.»

 

4 KAJETANOWICZ Kajetan/BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5
Ήταν μια δύσκολη ημέρα για όλους τους οδηγούς. Οι μηχανικοί μας έκαναν καλή δουλειά και το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό. Δεν ξέρω τι να περιμένω αύριο, γιατί δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο χώμα. Θα δούμε…»

 

5 GRYAZIN Vasily/EREMEEV Dmitry FORD Fiesta S2000
«Ήταν καλή ημέρα για μας. Στην τελευταία ειδική είχα πονοκέφαλο και τώρα νιώθω πολύ κουρασμένος. Έχουμε καλή θέση και θα δούμε τι θα γίνει αύριο.»

 

7 MAGALHAES Bruno/MAGALHAES Carlos PEUGEOT 207 S2000
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ημέρα μας. Χάσαμε αρκετά στη βροχή, γιατί το στήσιμο δεν ήταν ιδανικό για το βρεγμένο, αλλά είμαστε 6οι, μόνο 10 δλ. πίσω από την 5η θέση. Αύριο είναι σαν άλλος αγώνας, αφού όλα θα είναι διαφορετικά στο χώμα.»

 

9 TARABUS Jaromir/TRUNKAT Daniel SKODA Fabia S2000
«H ταχύτητά μας σήμερα ήταν εντάξει. Στην 1η ειδική κάναμε ένα λάθος. Είναι κρίμα που στην 4η ειδική άρχισε η βροχή και είχαμε να αντιμετωπίσουμε βρεγμένη άσφαλτο για περίπου 5-7 χλμ. Είμαστε εδώ. Ο στόχος μας για αύριο είναι να βρούμε καλό ρυθμό στο χώμα και να τερματίσουμε το Ράλλυ.»

 

10 CONSANI Robert/LANDAIS Vincent PEUGEOT 207 S2000
«Είμαστε εδώ, και αυτό είναι το σημαντικότερο. Είχαμε μια δύσκολη ημέρα, ειδικά το πρωί, με πολλά προβλήματα. Το απόγευμα κύλησε πολύ καλύτερα.»

 

11 RAOUX Jean Michel/MAGAT Laurent PEUGEOT 207 S2000
«Ήταν καλή ημέρα για μας. Η ταχύτητά μας δεν ήταν άσχημη. Η θέση μας δεν είναι ιδανική για το αυριανό ξεκίνημα.»

 

14 SERDERIDIS Jourdan/MICLOTTE Frederic FORD Fiesta R5
«Το δεύτερο loop ήταν καλό. Βελτιωθήκαμε σε όλες τις ειδικές. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Αύριο θα προσπαθήσω να κερδίσω δύο ή τρεις θέσεις. Το χώμα ταιριάζει στο αυτοκίνητό μας.»

 

15 ORSAK Jaroslav/SMEIDLER David SKODA Fabia S2000
«Δεν είχαμε προβλήματα. Είναι κρίμα που στην τελευταία ειδική μας έπιασε βροχή, γιατί δεν είχαμε κατάλληλα ελαστικά. Αύριο θα είναι καλύτερα στο χώμα.»

 

16 LATEGAN Henk/WICHA Klaus SKODA Fabia S2000
«Ήταν πολύ δύσκολη ημέρα, γιατί είχα πρόβλημα με τις σημειώσεις. Πήγα χαλαρά, μόνο και μόνο για να τελειώσει η ημέρα και να οδηγήσω αύριο στο χώμα.»

 

18 PUSHKAR Vitaliy/MISHYN Ivan MITSUBISHI Lancer EVO X
«Σε αυτό το loop το αυτοκίνητο ήταν καλό. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ημέρα, είμαστε κυρίως χωμάτινο πλήρωμα, οπότε αύριο θα είναι καλύτερα για μας.»

 

19 TIBOR Erdi Jr./TABORSZKI Attila MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Η ημέρα ήταν καλή, κυρίως η τελευταία ειδική, αφού έβρεξε και φοράγαμε μαλακά ελαστικά. Το αυτοκίνητο είναι εντάξει. Νομίζω ότι είμαστε επικεφαλής, και είμαι ικανοποιημένος.»

 

24 BESSENYEY Zoltan/”YULIANNA” HONDA Civic Type-R
«Είμαστε στην 1η θέση των δικίνητων και πήραμε το μπόνους των 7 βαθμών. Έχουμε μεγάλη διαφορά, αλλά 1 λεπτό δεν είναι τίποτα στο χώμα. Στόχος μας να μείνουμε μακριά από προβλήματα και να διατηρήσουμε τη θέση μας.»

 

25 FILIP Alexandru/IANCU Bogdan RENAULT Clio R3
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την ημέρα, αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα ελαστικά. Το μόνο μας πρόβλημα ήταν η υπερθέρμανση των φρένων, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Αύριο θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα κλαταρίσματα και τα τεχνικά προβλήματα.»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ