Μετά τον τελικό έλεγχο του Ράλλυ Μεξικού, οι αγωνοδίκες γνωστοποίησαν ότι το κιβώτιο του Ford Fiesta του Sebastien Ogier θα εξεταστεί περαιτέρω στην Ευρώπη!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 3ου γύρου του WRC, τα πέντε πρώτα αυτοκίνητα της γενικής κατάταξης, παρέμειναν στο χώρο του παρκ φερμέ για τον τελικό τεχνικό έλεγχο. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 15:15 τοπική ώρα, με τους τεχνικούς εφόρους της FIA με επικεφαλής τον Jerome Toquet να διεξάγουν τον έλεγχο. Μετά από τρεις ώρες, τα αυτοκίνητα αφέθηκαν ελεύθερα να τα πάρουν οι ομάδες, με εξαίρεση το Ford Fiesta WRC του Sebastien Ogier. Στις 21:15 το βράδυ, τα τελικά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν, αλλά με μία σημαντική σημείωση, στην οποία αναφερόταν ότι το αυτοκίνητο του Γάλλου Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα ερευνηθεί περαιτέρω. Συγκεκριμένα, αυτό που θέλουν να εξετάσουν είναι το κιβώτιο του Fiesta, το οποίο σφραγίστηκε επιτόπου και θα ελεγχθεί και πάλι στην Ευρώπη. Κινδυνεύει η 2η θέση του Γάλλου Παγκόσμιου Πρωταθλητή; Αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες._Π.Τ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά