08 Νοε 2017

WRC: Αλλαγή πλεύσης στη Ford;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ford εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής της στο WRC, υποστηρίζοντας επίσημα την M-Sport!

Το έγκυρο γαλλικό περιοδικό ΑutoHebdo αναφέρει σε άρθρο του πως η Ford ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ υποστηρίζοντας την ομάδα του Malcolm Wilson και την M-Sport. Η απόφαση για διακοπή του προγράμματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με την Hoonigan Racing του Ken Block, είχε σαν αποτέλεσμα να ελευθερωθεί ένα μέρος χρημάτων που ήταν υπολογισμένα για εμπλοκή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με αποτέλεσμα να εξετάζει την επιστροφή της στο WRC. Μάλιστα, το έγκυρο γαλλικό περιοδικό, αναφέρει ότι η συμφωνία είναι δεδομένη και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σίγουρα, το γεγονός ότι ο Sebastien Ogier ακόμα δεν έχει αποφασίσει να αφήσει την M-Sport, περιμένοντας νεότερα από τον Malcolm Wilson, αποδεικνύει ότι ο Γάλλος κάτι περιμένει. Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις με την Citroen δείχνουν να έχουν “παγώσει”, ενώ ο Ogier δήλωσε ότι μέχρι την Αυστραλία θα έχουμε νεότερα σχετικά με το μέλλον του. Αν τώρα η σχετική ανακοίνωση είναι η επίσημη επιστροφή της Ford στο WRC, τότε θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ σημαντικό νέο, το οποίο και θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το προφίλ του θεσμού εν όψει της νέας χρονιάς. Σε αυτή την περίπτωση, η παραμονή του Γάλλου πεντάκις Πρωταθλητή πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην M-Sport. Αναμένοντας, λοιπόν, τις όποιες επίσημες ανακοινώσεις._Π.Τ.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: