Αγώνες WRC

WRC: O Alonsο στο Ράλλυ Καταλονίας;

Μία έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες αναφορικά με ενδεχόμενη συμμετοχή του Fernando Alonso στο Ράλλυ Καταλονίας με Toyota Yaris WRC!

Έντονες φήμες έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μέλλον του Fernando Alonso για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο Ισπανός έχει δηλώσει ότι μετά τις 24 Ώρες του Λε Μαν θα λάβει μέρος σε μία σειρά αγώνων, χωρίς να έχει γνωστοποιήσει τη μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα επιλέξει. Οι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Alonso θα λάβει μέρος στο Ράλλυ Ντακάρ του 2020 και κάποιες από τις εμφανίσεις του θα έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα με την ομάδα της Toyota.

Ο Ισπανός, μπορεί μετά το Λε Μαν να είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το πρόγραμμα του WEC, αλλά θα παραμείνει στις τάξεις της Gazoo Racing. Τις τελευταίες ώρες, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, και συγκεκριμένα από ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ότι ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 θα λάβει μέρος στο Ράλλυ Καταλονίας, οδηγώντας ένα Toyota Yaris WRC! Μάλιστα, οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι στην ομάδα της Toyota για το Dakar του 2020, θα δούμε και τον Carlos Sainz! Ο Alonso, έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει τα μελλοντικά του σχέδια μετά τις 24 Ώρες του Λε Μαν με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 15-16 Ιουνίου._Π.Τ.

 

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου