Αγορά Ειδήσεις

Το ανανεωμένο Honda Civic στην ελληνική αγορά – τιμές

Το Honda Civic συνεχίζει ανανεωμένο την πορεία του στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, στην οποία είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελίες από αυτό το μήνα.

Στην ανανεωμένη φυσιογνωμία του Honda Civic κυριαρχούν οι full LED προβολείς και τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED. Το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου αναβαθμίστηκε με την προσθήκη νέων φινιρισμάτων και υλικών. Νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών παρέχονται με τη βασική έκδοση, ενώ η μεσαία και η κορυφαία έκδοση προσφέρονται επιπλέον με σπορ ζάντες αλουμινίου Shark Grey των 17 ιντσών για όσους επιθυμούν πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Στη γκάμα διαθέσιμων χρωματισμών του προστίθεται τώρα μία νέα απόχρωση, με την ονομασία Obsidian Blue. Το Honda Civic του 2020 θα διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Comfort, Elegance Navi, Comfort Sport Line, Sport Plus Navi), με την ενδεικτική λιανική τιμή πώλησης της βασικής έκδοσης 1.0 Comfort να ορίζεται στα 20.650 ευρώ. Για την 1.0 Elegance Navi η τιμή ανεβαίνει στα 22.190 ευρώ, όσο και για την 1.0 Comfort Sport Line. Το εξοπλιστικό επίπεδο Sport Plus Navi προσφέρεται μόνο με τον κινητήρα των 1.5 λίτρων αντί των 28.070 ευρώ με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και των 31.350 ευρώ με το CVT. Στο επισυναπτόμενο αρχείο που συνοδεύει το άρθρο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές του, όπως επίσης και τα πλήρη τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Honda Civic

Το Civic διατηρεί τη γκάμα των κινητήρων του, με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και δυνατότητα επιλογής αυτόματου CVT. Ο κινητήρας 1.0 L VTEC Turbo, με ισχύ 126 PS και ροπή 200 Nm, έχει εκπομπές CO2 από 107 g/km για την έκδοση με κιβώτιο CVT, ενώ η κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από 5,7 l/100 km. Ο μεγαλύτερος βενζινοκινητήρας 1.5L VTEC Turbo αποδίδει ισχύ 182 PS και ροπή 240 Nm, με εκπομπές από 128 g/km στο εξατάχυτο μηχανικό μοντέλο και κατανάλωση μικτού κύκλου 6,1l /100 km. Ο πρόσφατα ανανεωμένος κινητήρας 1.6L i-DTEC diesel της Honda αποδίδει ισχύ 120 PS και ροπή 300 Nm, με εκπομπές ρύπων 90 g/km όταν συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και καταναλώνει 4,5 l/100km.

Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του Civic συμπληρώνονται από τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδήγησης Honda SENSING, στάνταρ με όλες τις εκδόσεις. Οι τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου