Αγορά Ειδήσεις

H LeasePlan Hellas παρουσιάζει την πλατφόρμα CarNext.com

H LeasePlan Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την καινοτόμα πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα CarNext.com.

Το CarNext.com θα υποστηρίζεται από ένα δίκτυο καταστημάτων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, το πρώτο από τα οποία βρίσκεται στη Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58. Η δημιουργία της πλατφόρμας CarNext.com είναι το επόμενο βήμα στη στρατηγική της LeasePlan Hellas για να προσφέρει υπηρεσίες any car, anytime, anywhere. Η ευρωπαϊκή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι μεγάλη και σε διαδικασία μετασχηματισμού. Την ίδια στιγμή οι πελάτες απαιτούν ολοένα και περισσότερο εύκολες, διαφανείς και ευέλικτες λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας όχι μόνο να αγοράζουν, αλλά και να μισθώνουν μεταχειρισμένα οχήματα υψηλής ποιότητας.

Η πλατφόρμα CarNext.com έχει ως βασικούς πυλώνες λειτουργίας την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν προσδιορισμένη τιμή που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις ή κρυφά κόστη. Επιπλέον, επειδή τα αυτοκίνητα του CarNext.com προέρχονται από την υπηρεσία leasing της LeasePlan (υπηρεσία Car-as-a-Service), είναι μόνο 3 έως 4 ετών, με τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, πληρούν τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα και έρχονται με πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από μια πολιτική επιστροφής 14 ημερών χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσουν την επιστροφή.

Το CarNext.com προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες καθώς επιλέγουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν διαδικτυακά στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια μπορούν είτε να παραλάβουν τα οχήματά τους απευθείας στην πόρτα τους, είτε να δουν από κοντά το αυτοκίνητο σε ένα από τα υπερσύγχρονα καταστήματα παράδοσης, όπου μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για test drive και να μιλήσουν με τους ειδικούς μας πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Η αγορά μεταπώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ηλικίας 3-4 ετών ανέρχεται σε 65 δις ευρώ, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Roland Berger (Ιανουάριος 2018).

Το CarNext.com είναι μια B2C διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν υψηλής ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη. Η αποστολή του CarNext.com είναι να δημιουργήσει την κορυφαία υπηρεσία για ευέλικτες λύσεις μετακίνησης στην Ευρώπη με επίκεντρο την εμπιστοσύνη, την αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια. Με 1.2 εκατομμύρια αυτοκίνητα στους ευρωπαϊκούς δρόμους και εγγυημένη προσφορά 250.000 καλά συντηρημένων αυτοκινήτων που επιστρέφουν κάθε χρόνο από την υπηρεσία leasing της LeasePlan (υπηρεσία Car-as-a-Service), η πλατφόρμα CarNext.com μπορεί να παραδώσει «οποιοδήποτε αυτοκίνητο, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο» στην Ευρώπη.

Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου