Αγορά Ειδήσεις

H TomTom στην «ERGO Marathon Expo 2016»

H TomTom στην «ERGO Marathon Expo 2016» στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Πρώην Tae Kwon Do).

 

Η Intersys AE, ως επίσημη αντιπρόσωπος της TomTom στην Ελλάδα ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, «Ergo Marathon Expo 2016», τη μεγαλύτερη Έκθεση Αθλητικών ειδών στην Ελλάδα. H Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 13.00 μέχρι και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 20.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Πρώην Tae Kwon Do). Στο περίπτερο Νο.93-95 της Intersys AE, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη σειρά αθλητικών ρολογιών της TomTom Runner 2, που έχουν παρουσιαστεί στην Ελληνική αγορά από το Μάιο του τρέχοντος έτους καθώς και νέα μοντέλα για μοναδικές δρομικές εμπειρίες και άλλες αθλητικές δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα.

H TomTom N.V. είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων πλοήγησης και χαρτογράφησης. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Ολλανδία και η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 4.600 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά τις λύσεις της, είτε αφορούν εξειδικευμένες φορητές συσκευές πλοήγησης (PNDs), είτε συστήματα πλοήγησης ενσωματωμένα στο αυτοκίνητο, είτε λύσεις ιχνηλάτησης για διαχείριση στόλου. Επιπλέον, εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τους ψηφιακούς χάρτες της TomTom και το δυναμικό περιεχόμενο χαρτογράφησής της στο internet ή στο κινητό τηλέφωνο.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου