Αγορά Ειδήσεις

Skoda Team Greece 2019

Η Skoda Team Greece 2019 είναι η επίσημη συμμετοχή της Kosmocar-Skoda σε δύο κορυφαίους αγώνες τριάθλου της χρονιάς, στην Ελλάδα, τη χρονιά που διανύουμε.

Η δημιουργία της ομάδας έχει μία ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς σχετίζεται με την ένδοξη ιστορία της μάρκας, η οποία είναι στενά συνυφασμένη με την ποδηλασία. Οι αθλητές της Skoda Team Greece 2019 θα λάβουν μέρος στο IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino και το Spetsathlon 2019. Η Kosmocar-Skoda στηρίζει αυτούς τους δύο σημαντικούς αγώνες ως Official Car Partner, με ένα πλήρη στόλο από τα επιτυχημένα SUV μοντέλα της, Kodiaq και Karoq. H πορεία της Skoda μέσα στα χρόνια, είναι συνυφασμένη με το ποδήλατο. Άλλωστε, το πρώτο Skoda που κατασκευάστηκε ποτέ ήταν δίτροχο, με την ιστορία της μάρκας να ξεκινά από την κατασκευή ποδηλάτων, πριν από 120 χρόνια. Ταυτόχρονα, μόλις πριν λίγες μέρες η Skoda Auto ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την (εδώ και 15 χρόνια) χορηγία του Tour de France, του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, μέχρι το 2023.

Με αφορμή αυτή τη στενή σχέση με την ποδηλασία, η Kosmocar-Skoda παρουσιάζει για πρώτη φορά τη Skoda Team Greece 2019, υποστηρίζοντας τρεις σπουδαίους Έλληνες αθλητές, που με τις επιδόσεις τους πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Πρόκειται για τους: α) Γαρέφη Χρήστο, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τριάθλου στην ηλικιακή κατηγορία 60-64. β) Μπουλμέτη Τζένη, δις Πρωταθλήτρια Τριάθλου. Η Τζένη είναι 6η στον κόσμο στην ηλικιακή κατηγορία 30-34 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman Χαβάης, θέση που θα επιχειρήσει να βελτιώσει τη φετινή χρονιά. γ) Παπαγγελή Νίκο, Πανελλήνιο Πρωταθλητή Ποδηλασίας πίστας και δρόμου para-cycling. Ο Νίκος έχει σημειώσει σημαντικές πρωτιές ενώ κατατάχθηκε 6oς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Ολλανδία.

Το Ironman®70.3®Greece Costa Navarino, ο πρώτος αγώνας Ironman που διοργανώνεται στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Αποτελεί τον πιο απαιτητικό αγώνα τριάθλου, συνδυασμό πολλών δεξιοτήτων αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα, χωρίς στάση ή ενδιάμεση διακοπή. Το Spetsathlon 2019, θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, στις 10-11 Μαΐου 2019. Αποτελεί τον πιο δημοφιλή ελληνικό αγώνα τριάθλου, που πλέον έχει καταστεί θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, καθώς πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας πάνω από 1.000 συμμετέχοντες σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ._Δελτίο Τύπου

 

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου