top icon
Αγορά

Ford Puma: Να η ευκαιρία

Η καλύτερη στιγμή να αποκτήσετε το Ford Puma είναι τώρα, με το δημοφιλές B-SUV να είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με προκαταβολή από μόλις 4.799€ και με τους πλέον ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης.

Το Ford Puma δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: συμπαγές σε διαστάσεις και επομένως εξαιρετικά ευέλικτο, οδηγοκεντρικό σε όλες τις συνθήκες και σενάρια, όπως και κάθε μοντέλο της μπλε οβάλ εταιρείας, συνδεδεμένο και αρκούντως ευρύχωρο, αλλά και άρτια κατασκευασμένο, δικαίως έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγοραστών της κατηγορίας Β-SUV.

Στα «ισχυρά χαρτιά» του έρχονται να προστεθούν και οι επιδόσεις, με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 125 ίππων με το ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης να υπόσχεται «ζωντάνια» αλλά και οικονομία καυσίμου τόσο σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων, όσο και με το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη Powershift.

FORD_PUMA

Στα ενδότερα, το αίσθημα ικανοποίησης είναι αναμφίβολα αντίστοιχο. Στην αναμενόμενα φιλόξενη και άνετη καµπίνα του Ford Puma κυριαρχεί η οθόνης αφής των 8 ιντσών, µε το σύστηµα SYNC 3 να διακρίνεται για την ευκολία στη χρήση του. Από εκεί και πέρα, η πολύ καλή εκμετάλλευση του χώρου εντός έχει θετικές συνέπειες και στο χώρο αποσκευών, που εδώ φτάνει τα 456 λίτρα (1.161 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων). Στα… κρυφά ατού του συγκαταλέγεται το ότι κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος 80 λίτρων (MegaBox), ο οποίος δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με ύψος έως 1,15 μ.

FORD_PUMA_

Ford Puma: Στην καλύτερη του στιγμή

Πως μπορούν όλα τα παραπάνω να γίνουν… δικά σας; Εύκολα, ειναι η απάντηση! Το Puma, το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στην πολυσχιδή γκάμα επιβατικών οχημάτων της Ford, προσφέρεται σήμερα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εκδόσεις τους, με ένα από τα πιο ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της ελληνικής αγοράς, έτσι ώστε η απόκτησή του να καταστεί ακόμα πιο εύκολη από ποτέ. Και κυρίως ακόμα πιο συμφέρουσα.

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας την έκδοση του Ford Puma που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, όλοι μπορούν τώρα να αποκτήσουν το δημοφιλές Β-SUV της εταιρείας με χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από μόλις 4.799€, σε συνδυασμό με σταθερό προνομιακό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%. Και όλα αυτά με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής της υπόλοιπης αξίας του αυτοκινήτου με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες.

FORD_PUMA_

Επιπλέον, οι πελάτες που θα παραγγείλουν τώρα οποιαδήποτε έκδοση του μοντέλου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επιπλέον οφέλη, όπως 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που ενισχύει το αίσθημα αυτοπεποίθησης και αυξάνει την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου, καθώς και χρηματικό όφελος ύψους 1.000€.

Ενδεικτικά, για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium του Ford Puma που τροφοδοτείται από τον πολυβραβευμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid 125 PS και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους των 1.000€ και με προκαταβολή 4.799€, η μηνιαία δόση για περίοδο αποπληρωμής 60 μηνών διαμορφώνεται στα 349,98€ (ΣΕΠΠΕ 4,3%).

FORD_PUMA_

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ