top icon
Αγορά

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ φέρνει τα ηλεκτρικά φορτηγά της BYD στην Ελλάδα

Η BYD υπογράφει συμφωνία διανομής με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για την Προμήθεια και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης των ηλεκτρικών φορτηγών της (eTrucks) στην Ελλάδα

Η κορυφαία στον κόσμο κατασκευάστρια εταιρεία νέων ενεργειακών Οχημάτων (NEV) BYD, υπέγραψε μια συμφωνία διανομής με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για την πώληση και την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση των ηλεκτρικών φορτηγών (eTrucks) της BYD στην Ελλάδα.

Τα μοντέλα BYD που πωλούνται στην Ελλάδα περιλαμβάνουν το βαν ETP3 που έχει σχεδιαστεί για αστικές δραστηριότητες διανομών, το φορτηγό εμπορευμάτων ETM6 που είναι ιδανικό για διανομές μέσα στην πόλη, το φορτηγό διανομών ETH8, και τέλος ο τράκτορας EYT για τερματικούς σταθμούς λιμανιών και επιτόπιες εργασίες. Όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της BYD παρέχουν δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας οδήγησης, χαμηλή ηχορύπανση για αστική και νυχτερινή λειτουργία, και με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αποτελούν ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός για την παροχή ενός καθαρότερου, πιο υγιούς περιβάλλοντος.

Επιλέξαμε την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ως εταίρο αντιπροσώπευσης για τα ηλεκτρικά φορτηγά μας στην Ελλάδα λόγω της εμπειρίας της στη διανομή και κατασκευή προιόντων αυτοκινητοβιομηχανίας, με ιστορία 99 ετών στην Ελλάδα, σχολιάζει ο Isbrand Ho, Διευθύνων Σύμβουλος της BYD Ευρώπης. Είναι ευρέως αναγνωρισμένοι ως ειδικοί της βιομηχανίας και της αγοράς στην Ελλάδα, και η γνώση τους για την αγορά και τους καταναλωτές, αλλά και η υποστήριξη που παρέχουν μετά την πώληση, τους καθιστά ιδανικούς εταίρους αντιπροσώπευσης της BYD. Αυτό έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή καθώς οι πάροχοι εμπορικών μεταφορών αναζητούν ενεργά νέες ενεργειακές λύσεις για να μειώσουν τα ίχνη άνθρακα.

BYD

Ο Πέτρος Πλακάκης, διευθυντής επιχειρηματικής μονάδας φορτηγών & λεωφορείων της Πέτρος Πετρόπουλος, αναφέρει: Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε ο εταίρος της BYD στην Ελλάδα για τα ηλεκτρικά φορτηγά (eTrucks) και ηλεκτρικά βαν (eVans), που σημαίνει ότι τώρα μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά από πλήρως ηλεκτρικές λύσεις μηδενικών εμπομπών ρύπων στους εμπορικούς μας πελάτες που είναι ευαίσθητοι με το περιβάλλον. Μέσα από το δίκτυό μας σε όλη την Ελλάδα θα παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στο σύνολο του στόλου ηλεκτρικών οχημάτων και επιχειρήσεων που επιθυμούν να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους μεγιστοποιώντας τη χρήση των οχημάτων τους.

Με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη μπαταριών, η BYD είναι η πρώτη και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που παράγει τα δικά της συστήματα μετάδοσης κίνησης, μπαταρίες και κινητήρες. Η επιχείρηση έχει αναπτύξει πάνω από ένα εκατομμύριο νέα ενεργειακά οχήματα σε όλη την υφήλιο και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 300 πόλεις, σε 50 χώρες.

Η συμφωνία αντιπροσωπείας που υπογράφηκε με την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ καταδεικνύει μια κοινή φιλοδοξία για την παροχή αμιγώς ηλεκτρικών φορτηγών μηδενικών ρύπων σε πελάτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς εμπορικών οχημάτων και δημόσιων μεταφορών στην Ελλάδα. Αυτή η συμφωνία υποστηρίζει περιβαλλοντικούς στόχους μέσω ήσυχων, καθαρών και ασφαλών λύσεων, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το κόστος λειτουργίας.

BYD

Σχετικά με την BYD
Η εταιρεία με την επωνυμία «BYD Company Ltd.» είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες της Κίνας. Από την ίδρυσή της το 1995, η εταιρεία ανέπτυξε γρήγορα εξαιρετική τεχνογνωσία στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και έγινε υπέρμαχος της βιώσιμης ανάπτυξης, επεκτείνοντας με επιτυχία τις λύσεις της σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα, με δραστηριότητες σε περισσότερες από 50 χώρες και περιφέρειες. Η δημιουργία από την εταιρεία, ενός ενεργειακού οικοσυστήματος μηδενικών εκπομπών ρύπων, που περιλαμβάνει προσιτή παραγωγή ηλιακής ενέργειας, αξιόπιστη αποθήκευση ενέργειας, και ηλεκτροκίνητες μεταφορές αιχμής, την έχουν καταστήσει ηγέτη της βιομηχανίας στους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών. Η BYD είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Χονγκ Κονγκ και της Σετζέν (Shenzhen). Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.byd.com.

Σχετικά την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος
H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες, λιπαντικά και ελαστικά. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BYD ETP3
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ