Αγορά Προσφορές

Οι προσφορές της Honda για το πρώτο δίμηνο της χρονιάς

Για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της Honda:

 

Νέα μειωμένη τιμή κατά 4.325€ για το Honda Civic 4D 1.5 Comfort 22,575€ από 26,900€. Όφελος πελάτη 1.000€ για το Civic 4D 1.5 Elegance. Όφελος πελάτη 1.000€ για το HR-V 1.5 Elegance MT & CVT. Όφελος πελάτη από 3,000€-4,000€ για συγκεκριμένες εκδόσεις CR-V 4WD 1.6lt MT. Για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Honda είναι πληρωμένα τα έξοδα πινακίδων κα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018.

Οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη: 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης, 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance. Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου