top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Σε λίγες ώρες η “αποκάλυψη” του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Στο ΟΑΚΑ, από την επιτροπή Motorsport Greece, που έχει τη συνολική ευθύνη.

Επιτροπή, ανθρώπων έργο, που διδάσκει το savoir faire της Πολιτείας, όταν συνεργάζεται ισορροπημένα με τους καλύτερους, με τους γνώστες, από τον ιδιωτικό τομέα.

Μη θεωρείτε αγαπητοί αναμενόμενο και ευκολάκι τη SS στο ΟΑΚΑ ως γεγονός, αφού έχει ξαναγίνει.

Θα διαφωνήσουμε για το βαθμό ευκολίας, βάζοντας πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Πρόκειται για υπερπαραγωγή με συνειδητή επιλογή ότι αφού επέστρεψε θα μείνει, ό,τι άλλωστε ισχύει και για τον αγώνα από τη στιγμή βέβαια που τον τόπο μας κυβερνάει μια ορθόδοξη κυβέρνηση με σεβασμό σε εθνικά γεγονότα με διεθνή απήχηση.

Η ευθύνη μεγάλη για το ΟΑΚΑ, αλλά και συνολικά και είναι η βάση, ο πυρήνας της οργάνωσης που εμπιστεύεσαι και πρόκειται για μία έντιμη παρέα με κοινό χαρακτηριστικό. Σεμνοί!

Από τον συνάδελφο μου, εξαιρετικό μας συνεργάτη στο παρελθόν, μηχανικό Τάκη Πουρναράκη, μέχρι νέα παιδιά, στελέχη της επιτροπής, με τη συμπεριφορά της παλιάς εποχής. Του σεβασμού, συνδεδεμένου με την αγωγή τους και αφού γνωρίζεις Ανίτα Πασαλή και Παύλο Αθανασούλα, ενώ γνώρισες και κ. Νίκο Κερερέ ξέρεις, δεν απορείς και καταλαβαίνεις…

Απόψε …

Στο ΟΑΚΑ για το ΟΑΚΑ και ακόμα παραπέρα και δεν θα μας καλούσαν απλά για το αυτονόητο, που συνδέεται με την SS αν και θα αρκούσε και μάλιστα θα περίσσευε. Κάτι όμορφο θα ακούσουμε και δεν είναι τυχαίο ότι ουδείς γνωρίζει. Επαγγελματίες. Βρήκαν γρήγορα τα πατήματα τους και διδάσκουν και δεοντολογία.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Απίστευτο!

Από τη μία, οι προσκεκλημένοι δεν ρωτούν για το τι θα δουν και θα ακούσουν, ενώ από την άλλη όσοι έμαθαν για την εκδήλωση, θέλουν να παρευρεθούν.

Ούτε από περιέργεια, ούτε για τα δώρα, ούτε για το business κομμάτι, ούτε για τις δημόσιες σχέσεις. Ενδιαφέρον!

Δίψα όλων μας, για κάτι σημαντικό που έλλειψε, για ό,τι ενώνει ακόμα και ορκισμένους για την παρεξήγηση και πλέον, είναι σαφές πως έχει μπει για τα καλά στα σπίτια μας και παρά πέρα το ΡΑ, ότι είναι και το ζητούμενο.

Για το Ράλλυ Ακρόπολις, μια τρέλα και ένα ελεγχόμενο πάθος που ακόμα λειτουργεί θετικά και δεν υπάρχει η αμφιβολία και μάλιστα με απόδειξη πως όσοι έχουν την ευθύνη κάθε χρόνο θα προσθέτουν έργο που θα διατηρεί τη λάμψη χωρίς να φθείρει κάτι σημαντικό, σε μία τρελή εποχή όπου δεν αρκεί η ιστορία.

Με την ΕΚΟ υποστηρικτή και άλλους σημαντικούς χορηγούς, όπως για εμάς του auto, η Toyota Ελλάς. Με κίνηση ρουά-ματ αυτή η συνεργασία κλάσης Toyota Ελλάς ως και άτυπος οικοδεσπότης στη Hyundai και στη Ford, χωρίς να υποτιμούμε τη Skoda, σε ιδιαίτερο ρόλο…

Γοητεύει ….

Το άγνωστο για τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και όσο και αν προσπαθείς να ταξιδέψεις στο μυαλό της κ. Ανίτας Πασαλή, συνθέτοντας και κάποιες πληροφορίες του ρεπορτάζ, παζλ δεν προκύπτει.

Γεγονός πως σε πρώτο πρόσωπο καμαρώνεις, νιώθεις όμορφα που η Ελένη, η κ. Ξενάκη παραμένει σφίγγα, ενώ ποτέ δε θα φέρεις σε δύσκολη θέση τον μικρότερο αδελφό… Είπαμε, γοητεύει το άγνωστο…

Ο σεβασμός λοιπόν επιβάλλει υπομονή και ψυχραιμία και είναι συγκλονιστικό ότι από την επόμενη ήμερα του ΙΡΑ σε όλα τα στέκια των ειδικών κυκλοφορούν φήμες και συγκρουόμενες πληροφορίες που δημιουργούν ένα τοπίο της διαδρομής, που όμως δεν ξεκαθαρίζει…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Με απορίες

Για τη διαδρομή, για τους χώρους υποστήριξης και φιλοξενίας και για τις ενέργειες στο περιθώριο, που αρέσουν στον Αυγενάκη και ανοίγουν δρόμους πέρα από τον στενό οικογενειακό κύκλο. Εκεί όπου ψάξε και θα βρεις και άλλες αρετές του Έλληνα που δημιουργεί και είναι αυτή η νέα γενιά που μας φορτώνει ευθύνη. Είτε πρόκειται για εθελοντές, μια τρέλα της Ανίτας που αντέχει στο χρόνο, είτε για μικρούς δημιουργούς, δεξιοτέχνες όπως τους είδαμε τον περασμένο χρόνο στο ισόγειο, υπαίθριο χώρο του ΟΑΚΑ.

Άτακτο το δικό μας σημείωμα και όλα αυτά από τα σημαντικά μέχρι τις λεπτομέρειες θα μπουν σε τάξη, ως διαμάντια στο φάκελο χρυσάφι του αγώνα. Η μέθοδος και η σύγχρονη όσο και σκληρή δουλειά με τον έντιμο, με τον καθαρό τρόπο, ο εξής ένας δρόμος αν θέλουμε ο αγώνας να μείνει, και το κυριότερο, να εμπνέει.

Απλά, καμάρι και του σύγχρονου πολιτισμού μας σε επίπεδο Motorsport.

Μια δύσκολη άσκηση, που στα μάτια του παλιού ακονίζει τη μνήμη και επιβάλει σεβασμό σε όσους κοπιάζουν για ό,τι μας ξεπερνάει… Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς._ «Στρατισίνο»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ