top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – Ελλήνων έργα: VΕ2 Rally Team!

Σεμινάριο επικοινωνίας από την ομάδα Βελάνη, διδάσκοντας πώς χορηγοί με ειδικό βάρος και δυνατή «πλάτη» ήρθαν για να μείνουν σε ένα χώρο όπου το συναίσθημα ισορροπεί με τον επαγγελματισμό.

Προσφέρεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για την προβολή σημαντικών εταιρειών, με εμπιστοσύνη στο πώς επικοινωνούν ο φορέας ευθύνης αλλά και οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, που αντιμετωπίζονται με ευαισθησία από τα Μέσα. Με εντυπωσιακό τρόπο η επικοινωνία των ελληνικών συμμετοχών, που φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Σε σχέση με την εικόνα τους και με σοβαρές παρουσιάσεις, που μεταφράζονται σε εκδηλώσεις για την προβολή τους.

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

VΕ2, όπως Βασίλης και Γιάννης Βελάνης

Δε μας κούρασαν με υπερβολές και αναβάθμιση αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ διδάσκοντας τακτ δε μας έσυραν στο βουνό την παραμονή της μάχης, αναγνωρίζοντας τα μέτωπα που έχουμε να διαχειριστούμε.

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ενθουσιώδεις και ελεγχόμενα εξωστρεφείς οι Βελάνης-Βελάνης στα προσωπικά τους Μέσα, με αντιδράσεις καρδιάς, όπως όταν τους γνωρίσαμε πριν από είκοσι χρόνια, αλλά είναι ιδιαίτερα σοβαροί όταν επικοινωνούν στοχευμένα από τα Μέσα του VΕ2 Rally Team. Είναι η αντίδραση του σοβαρού που απελευθερώνει τα συναισθήματά του και, όταν συνομιλείς με τον Βασίλη, οπότε και αναβαθμίζεις τις γνώσεις σου, διακρίνεις το δυνατό παιχνίδι συναισθημάτων, που του αρέσει και το διαχειρίζεται περίφημα. Απλώς γιατί αυτός είναι ο Βασίλης Βελάνης, με αγωγή, μόρφωση και εμπειρία ώστε να διαχειρίζεται τα προβλέψιμα, αλλά κυρίως και τα απρόβλεπτα, και δεν τον εμπιστεύεσαι συμπτωματικά.

Άλλωστε στον αγώνα, σε αυτή την ιδιαίτερη άσκηση, τον εμπιστεύεται εν λευκώ ο συνοδηγός του, ο ξάδελφος Γιάννης, πολλά χρόνια δίπλα του, ενώ τον λατρεύουν οι μηχανικοί του, όταν οι χορηγοί του, τα μέγιστα σοβαροί, «βαρίδια» όπως τους χαρακτηρίζουμε, τον ακολουθούν χωρίς δεύτερη σκέψη…

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Οι χορηγοί τους

Στο φετινό EKO Acropolis Rally ήταν μαζί τους το myZen by Groupama, το on-line κανάλι ασφάλισης από την Groupama Ασφαλιστική, που ξεχωρίζει στο χώρο της on-line ασφάλισης αυτοκινήτου, με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια, την ευκολία και την οικονομία.

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δίπλα τους, διαχρονικά άλλωστε, η Singer GR, όπως και η Serkova, ενώ η Τoyotomi ήρθε το 2021 και έμεινε. Αναγνωρισμένα σήματα εταιρειών που ταιριάζουν περίφημα με τη φιλοσοφία του πληρώματος και κοσμούν τη Skoda Fabia R5 της Topp-Cars Rally Team. Συνδυασμός που αντέχει στο χρόνο, με γεγονός ότι η φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο πλήρωμα και στα στελέχη της ομάδας δεν επηρεάζει την αγωνιστική σχέση. Ιεροτελεστία, σε συνδυασμό με την παρουσία και το ρόλο του κ. Ρόμπερτ Ναχμία…

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Λαμία InOut

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, στο άτυπο shakedown στη Λυγαριά, όπου και η επιλογή του set-up στα μέτρα του οδηγού που λατρεύει την ουσία με προτεραιότητα στην αξιοπιστία, δόθηκε η ευκαιρία να φιλοξενηθούν στο δεξί μπάκετ της Skoda Fabia Rally2 Evo στελέχη των χορηγών. Διαδικασία με προσοχή στις λεπτομέρειες, καθρέφτης της ποιότητας του πληρώματος.

Paddock με όλες τις ανέσεις, σε σύγχρονο υπόστεγο στη Λαμία, όπου ο χώρος συγκέντρωσης, αναμονής και ξεκούρασης, ενώ δεν προκύπτουν εκπτώσεις στη συνέχεια. Τα πάντα για την ασφάλεια, και η προσοχή συνδέεται με το πώς κάθεσαι στο μπάκετ, σε συνδυασμό με τις ζώνες των έξι σημείων, διαδικασία που ξεπερνάει το αυτονόητο. Τα απαραίτητα, κράνος και φόρμα. Εργοστασιακού επιπέδου, όπως οι πανάκριβες παρουσιάσεις σε δημοσιογράφους, όταν πλέον προκύπτουν σπάνια και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή, αλλά κυρίως στη φύλαξη της διαδρομής, από την εξαιρετική ομάδα του Σπύρου Ζηρόπουλου. Ο επισκέπτης παρατηρεί συνθήκες αγώνα του WRC, ενώ ο προσκεκλημένος «συνοδηγός» είναι ασφαλής και απολαμβάνει τις ήρεμες κινήσεις του Βασίλη Βελάνη και τις πολιτισμένες αντιδράσεις της Fabia στο καλό, χωμάτινο οδόστρωμα. Σημαντικό ότι προκύπτει επικοινωνία, ενώ καταγράφονται απορίες που λύνονται μετά, στα pits, όπου αναλύονται και εικόνες από τα in-car μέσω των GoPro, που έχουν πάρει φωτιά…

O τρόπος ο σωστός

Είναι η προσωπική επαφή και η συμμετοχή στην άσκηση με πραγματική γεύση των αγωνιστικών συνθηκών που συναρπάζει και δημιουργεί προϋποθέσεις για υγιείς σχέσεις με ουσία και αντοχή στο χρόνο. Αναβαθμίζεται έτσι η συνεργασία, που παίρνει τη σωστή διάσταση, με πρώτο βιολί-μαέστρο τον οδηγό και σημαντικό συντελεστή τη μηχανή του, με κυρίαρχο το ασφαλές περιβάλλον.

Το στομάχι σφίγγεται με την ιδέα της «συμμετοχής», και στη συνέχεια, όταν δεμένος παραπλεύρως, το χαμόγελο της αμηχανίας δίνει τη θέση του στη σοβαρή αντιμετώπιση, που άλλωστε χαρακτηρίζει τον καθένα μας. Εδώ δεν προκύπτει η a-la-carte αντίδραση, και ο σεβασμός στο πώς λειτουργεί το σύνολο διακρίνεται με γυμνό μάτι.

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Απλά και σοβαρά, με κυρίαρχα τα επαγγελματικά στοιχεία και τον έλεγχο του ενθουσιασμού, αφού δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για μια σοβαρή διαδικασία – άλλωστε, ως γεγονός το ΡΑ επικοινωνεί υποδειγματικά και τον τόπο μας. Απευθείας, live στο βουνό, και ακόμα πιο μακριά μέσω Cosmote σε όλο τον κόσμο.

Άσκηση υψηλής ευθύνης και με ουσιαστικές προεκτάσεις να έχεις δίπλα σου και να συστήσεις τη μηχανή σου, δίνοντας δείγμα γραφής της τέχνης σου σε όσους σε στηρίζουν. Η διαφορά από τα συνηθισμένα το τέλεια οργανωμένο περιβάλλον, και σημειολογικά έχει τη σημασία του, σε σχέση με τη δραστηριότητα του βασικού χορηγού, με εξειδίκευση μάλιστα στο αυτοκίνητο.

Με τον σύγχρονο τρόπο, που ξεπερνάει τα συνηθισμένα._ Σ. Χ.

Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Velanis - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ