top icon
Blog

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Όνειρο είναι

Το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC και ειδικότερα σήμερα, η Super Special Stage στο ΟΑΚΑ …

Σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας σε σχέση με τη διεθνή του εικόνα και αν έχεις τη δυνατότητα να αξιολογήσεις, έστω από την κλειδαρότρυπα, εδώ πρόκειται για το 8ο θαύμα.

Έργο Αυγενάκη η επιστροφή, έργο δικό του και των συνεργατών του η ομάδα ευθύνης. Με άξονες Πασαλή-Αθανασούλα. Αγία Τριάδα με Νικόλα Κερερέ. Θα πείτε, τα έχεις ξαναγράψει αυτά, και συμφωνώ για την υπερβολή με αντικειμενικά στοιχεία που όμως εδώ δεν προκύπτουν.

Έχει συναίσθημα το motorsport και αν ο δραστήριος Υφυπουργός πείστηκε τότε από τον περίπου έκπτωτο Μιχελακάκη, ώστε να διεκδίκησει το come back, στη συνέχεια παθιάστηκε.

Είχαμε αγώνα πριν 12 μήνες, έχουμε και σήμερα με προστιθέμενη αξία στο ΟΑΚΑ, τώρα live στις οθόνες σας.

Είναι ο αγώνας με ουσιαστική αφετηρία αύριο στα βουνά, είναι οι παράπλευρες ενέργειες και επικοινωνίας, σε Αθήνα-ΟΑΚΑ αλλά και στη Λαμία. Με το χώρο της έκθεσης να έχει εξελιχθεί σε ένα service park που ψάξε και σε άλλο αγώνα του WRC δεν θα βρεις. Έργο με υπογραφή Κωνσταντίνος Σταύρου, με αριστούχο μαθητή δίπλα του τον Βασίλη Ν. Τσάδαρη.

Καμία αμφιβολία ότι ο αγώνας μας θα κερδίσει και το στοίχημα για την ασφάλεια του θεατή στις ειδικές διαδρομές, που άλλωστε θα διδάξουν και προστασία του περιβάλλοντος…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Μετεξεταστέοι…

Οι παγκόσμιοι σοφοί (;) της προώθησης του WRC που αντί να προβάλουν με ευγένεια τη δημιουργική συνύπαρξη Λάτβαλα-Μητσοτάκη, απλά κατάφεραν να εκθέσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, προσφέροντάς τον απροστάτευτο στα Μέσα της αντιπολίτευσης και στους αγνώστους με το θλιβερό σύνθημα, σημαία τους.

Θετική η σκέψη, χαμόγελα για όσους γνωρίζουμε τη σχέση του ΚΜ με το πηδάλιο και σε πίστα, αλλά από εκεί και πέρα προέκυψε το αδιανόητο με κριτική για την παρουσία του, αλλά και την εμφάνιση του. Αυτονόητο ότι αν εμφανιζόταν χαλαρός με τζιν όπως του αρέσει θα σχολίαζαν αντίστοιχα και από την αντίθετη οπτική.

Ειλικρινά, θα ήθελα να έχω τη σύμφωνη γνώμη του και κάποτε να αναρτήσω βίντεο όπου πραγματικά οδηγεί Μ2-3 την αθώα εποχή πριν αναλάβει το πηδάλιο της χώρας, σε μια ιδιαίτερη εποχή με δυσκολίες όπως για εμάς είναι τα βράχια, η σκόνη και η λάσπη στις ειδικές διαδρομές του ΡΑ.

Latvala - Μητσοτάκης

Με την ευκαιρία

Εκτός από το WRC, άτυπο promoter αποδείχθηκε ότι διαθέτει και ο αγώνας μας, ως δραστηριότητα του Υπουργείου. Με τον Πρόεδρο της Motorsport Greece Τάκη Πουρναράκη να ανοίγει πόρτες και να δημιουργεί προϋποθέσεις αποκλειστικής προβολής.

Εν έτει 2022 και ενώ πορευόμαστε για τον επετειακό αγώνα, ο δημοσιογράφος-μηχανικός, παρουσιαστής, παραγωγός, υπεύθυνος Τύπου και Πρόεδρος, κάνει το δικό του παιχνίδι, ως φάρμακο στις ανασφάλειες που τον χαρακτηρίζουν.

Σχολιάστηκε μάλιστα ως συμβουλή πως πρόκειται για πολύ δυνατό στέλεχος με υψηλού επιπέδου διασυνδέσεις, οπότε θα πρέπει να προσέχω τους χαρακτηρισμούς μου.

Σκιάχτηκα τώρα και αύριο θα φοράω διπλό κράνος υποστηρίζοντας το ρόλο ευθύνης μου, επιστρέφοντας εμπιστοσύνη.

Σε όσους κρίνονται, αλλά και σε όσους προέκυψαν με αλεξίπτωτο που αδυνατούν να αντιληφθούν μαθήματα δεοντολογίας και τακτ που προσφέρονται δωρεάν, με το κόστος να επιβαρύνει τον παλιό.

Επίλογος …

Σε όσους το σημείωμα προδίδει τη θολή πλευρά της ψυχής μου τέτοια ώρα, θα υπενθυμίσω ότι παίξε μαζί μου, αλλά μείνε μακριά από τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς._Στρατισίνο 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ