top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Σεμνά και ταπεινά

Ότι μας χαρακτηρίζει και ο Έλληνας δίδαξε, υποστηρίζοντας με τον τρόπο του το πως διαχειρίζεσαι την κρίση-πίεση μέσα από ένα ιστορικό γεγονός με παγκόσμια διάσταση. Μετά από τρεις ημέρες στα βουνά, ο Στρατισίνο, σχολιάζει…

Σεβασμός και τίποτα στην τύχη και τέτοιες ημέρες, οι οργανωτές του ΡΑ αντέδρασαν με δράση για τον κορυφαίο αγώνα του WRC με τον διακριτικό τρόπο που ταιριάζει στην περίσταση.

Ότι δεν προκύπτει με αποφάσεις και στρατηγική, αλλά μέσα από την αγωγή και το ήθος των υπευθύνων. Δίδαξε η Motorsport Greece το πως παραμένει αλώβητο και δεν ξεφεύγει από τις αρχές του ένα παγκόσμιο γεγονός 70 ετών με τη λάμψη του να ξεπερνάει αυτή των πρωταγωνιστών και να επικοινωνεί την Ελλάδα με τακτ. Τα προβλήματα που μας πληγώνουν με χαμηλό φωτισμό από γεγονός 70 ετών με σφραγίδα, ως Ελλήνων έργο.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Δίδαξαν…

Όλοι, από τον Πρόεδβρο της Οργανωτικής Επιτροπής και το συνάδελφο μας της Motorsport Greece, μέχρι τους ενδιάμεσους στο πουθενά, το πως συνδυάζεται η κακοτυχία με πίεση που συνθλίβει και την ψυχή, με ένα αθλητικό γεγονός.

Έτσι θα πάμε μακριά και ήταν μαγικό όλο αυτό με την άψογη οργάνωση παρά τις αντιξοότητες να μην προκαλεί, αλλά να συμμετέχει στη θλίψη που βιώνει η πατρίδα με τον Έλληνα να αντιστέκεται με αξιοπρέπεια.

Οι εορτασμοί στο μηδέν, οι εκδηλώσεις προβολής περιορισμένες, η ασφάλεια στη μέγιστη τιμή παρά το θυμό της φύσης και την έλλειψη νοημοσύνης λίγων θεατών (;) και το αποτέλεσμα συνδέεται απόλυτα με τον πυρήνα της οργάνωσης που συντονίζει η Αλυτάρχης κ. Αννίτα Πασαλή. Αφεντικό του Ράλλυ ένα τέταρτο του αιώνα, εμβληματική φυσιογνωμία του WRC με εμπιστοσύνη από όλους, ότι προκύπτει μόνο σε σχέση με τη Μισέλ Μουτόν!

Το κυριότερο, την «Κυρία ΡΑ» και τους συνεργάτες της στην ομάδα δράσης και περιφρούρησης, σέβεται η πολιτεία, ο δημιουργός που εκπροσωπείται περίφημα από την ομάδα Αυγενάκη.

Ο Λευτέρης και του ΡΑ, διακριτικός και ευτυχώς, ακόμα στην ουσία των εξελίξεων…

Ξέρετε, ο πολύτιμος που αναγνωρίζεται το έργο του και έχει δημιουργήσει αληθινές φιλίες δεν χρειάζεται να ανησυχεί και να παρεμβαίνει, με φτηνές κλήσεις η μηνύματα. Είναι οι άνθρωποι του που εμπνευσμένοι συνεχίζουν και ξέρουν που απευθύνονται. Ποιος είναι το σημείο αναφοράς συνδεδεμένο με την αξιοπρέπεια του ανδρός από την Κρήτη που προσπαθείς να υποστηρίξεις και ως δικαίωση της εμπιστοσύνης του.

Έτσι άλλωστε έχεις και τη δύναμη να ξεπερνάς απρέπειες, εντεταλμένων…

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Σε πρώτο πρόσωπο

Το έζησα όλο αυτό, την έμπνευση από την απουσία του δημιουργού από το 2012 και το ζω σε , ενώ πρόσφατα, προχθές την Τετάρτη ούρλιαξε η Ε.Ξ., «εσύ ξέρεις, αλλά σκέψου ποιους προδίδεις και μπες και κάνε τη δουλειά»…

Εκ των υστέρων δεν ήταν ήρεμη σκέψη αλλά αποτέλεσμα εφιάλτη ότι θα πρόδιδε την ομάδα μας του πλοηγού με το «0», τα στελέχη της ΤΕ, τους συνεργάτες πλοηγούς στα άλλα «μηδέν», την ομάδα με ευθύνη την οργάνωση και τους ανθρώπους στο βουνό. 

Καλή συνέχεια σε όλους, και με γεγονός ότι η σκόνη έφυγε από τη Γραμμένη, να ετοιμαζόμαστε τέρμα γκάζι για το ΙΡΑ από την ΟΜΑΕ, το Νοέμβριο.

Ό,τι το πιο όμορφο σε σχέση και με τα 70 χρόνια του αγώνα στο WRC. _Στρατισίνο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ