top icon
Blog

Ελληνικοί αγώνες: Καλή χρονιά!

Αφετηρία για τα ελληνικά ράλλυ μεθαύριο στη Σπάρτη με αγώνα στο Κύπελλο Χώματος, και κρίμα που η επικοινωνία στερεί από τον αγώνα το Όσκαρ, συνδεδεμένο με τον αριθμό και την ποιότητα των πρωταγωνιστών…

Δυστυχώς, δεν κοπιάζουν ώστε να ενημερώσουν σωστά, μήπως και ασχοληθούν τα Μέσα. Κατά τα λοιπά, οι περιβόητοι Σύνδεσμοι υποτίθεται πως έχουν ευθύνη για την ασφάλεια, αλλά και την προβολή…

Σχολιάζοντας τις συμμετοχές, λοιπόν…

Μας αρέσει…

– Που θα ταξιδέψουμε με πραγματικούς Φίλους-συναθλητές στην κυριολεξία, μαζί μας στο νέο Subaru, με Ν.Τ. στο κουμάντο, για να δούμε αγώνα στο χώμα, σε ωραίο κοκτέιλ ανθρώπων και μηχανών.

– Φίλοι και στα pits, στο SP. Πιθανότατα ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, και η σιδηρά κυρία του χώρου, η πρόεδρος της ΕΠΑ, κ. Φωτεινή Ψαρράκου.

– Πιθανότατα παρών και ο «Tζίγγερ».

– Να σφίξουμε το χέρι ωραίων ανθρώπων, κυρίων του χώρου, όπως είναι οι Καραστεφάνου, Πάλλας, Σούκουλης.

– Η αγκαλιά για τον Μιχάλη Πατρικούση και για τους Μπάσδελη.

– Να θυμηθούμε τα γαλλικά μας για ένα «bienvenu champion» στον Ντενίς Ζιροντέ, που κοσμεί τις συμμετοχές. Professeur, ώστε να διαχειριστεί τη βαριά ευθύνη δίπλα στον Flandy.

– Που θα δούμε πρώτα τα 23 Ιστορικά αυτοκίνητα της κατηγορίας Sporting.

– Που θα απολαύσουμε τη «Χαρίκλεια» στα χέρια του κ. Αλέξανδρου Χριστοδούλου. Η Integrale του gentleman Κώστα Αποστόλου. Καθρέφτης και της ιστορίας μας, το αυτοκίνητο όπου συναγωνιστήκαμε με τον αείμνηστο Μιχάλη Κριάδη.

Ελληνικοί αγώνες

– Που θα ακούσουμε τους 16βάλβιδους ατμοσφαιρικούς κινητήρες στο Escort του κ. Γιώργου Παραδείση, έργο Δημήτρη Γιαλούρη, ως η πρόσφατη δημιουργία του master και στο Talbot του κ. Γιαμαλάκη.

– Που συμμετέχουν οι Σώτερ Σκαλτσάς και Γιώργος Δελαπόρτας με τα Golf. By Q2-Κατσαρέλιας και Κirkos Racing. Μαγεία! Εξαιρετική η επιλογή του Λάμπρου Ζωγράφου από τον ΣΣ. Ο παλιός που είναι αλλιώς, με έναν ωραίο νέο άνθρωπο.

Ελληνικοί αγώνες

Ελληνικοί αγώνες

– Που ο φίλος Τεό επιμένει Ιστορικά και δεν πτοείται από το τετράθυρο αμάξωμα του Starlet.

– Οι Regularity σε Sporting, όπως η συμμετοχή των Βασιλόπουλου, Τζιλάβη, Βοτζάκη.

– O στόχος επετεύχθη με τη συμμετοχή του Regularity master, Σπύρου Μουστάκα. Δίπλα του στο ευφυές και αξιόπιστο «323» που τους ταιριάζει, ο AC3 Αποστόλης Λακασάς!

– Συμμετοχή επιπέδου shakedown για τους Παπαδημητρίου-Κουζιώνη.

– Ήρθε για να μείνει ο Μάριος Ξανθάκος. Δίπλα του ο Δημήτρης Σαΐνης. Συνδυασμός που θέλεις να δεις στο δρόμο και να συζητήσεις στο περιθώριο της μάχης.

– Να «τσεκ» και τον συνοδηγό του Νικόλα Α. Βιγκόπουλου, που λείπει από τις συμμετοχές.

– Να απολαύσουμε το Fiat 124 Abarth και να δούμε πατήματα πίστας σε χώμα από τον Γιάννη Α. Εδιπίδη. Καλλιτέχνης.

Fiat 124

Δε μας αρέσει…

– Που οι Σταφυλοπάτης-Xατζηρρήγας επιμένουν να εκτίθενται, προσβάλλοντας. Δικαίωμά τους, αλλά και υποχρέωσή μας να σχολιάζουμε διαφωνώντας.

– Η αισθητική της αφίσας του οργανωτή.

– Η ουσιαστική έλλειψη σύγχρονης επικοινωνίας.

– Ο συνωστισμός των εκδηλώσεων που εκθέτει τις Ομοσπονδίες…

Θα θέλαμε…

– Τους APR στο SP

– Τους Ζήβα, Αμαξόπουλο, Πιερρουτσάκο στη μάχη…

– Τους Αργυρίου, Παπαδημητρίου, Σάσσο, Βαζάκα, Κουτσίκο, Βασιλάκη-Τσάδαρη κ.ά. ικανούς Ιστορικούς να είναι έτοιμοι μεθαύριο στο Στερεάς…

– Όπου και η μάχη μεταξύ των «R»…

Δείτε εδώ τις συμμετοχές και το ωράριο

Ελληνικοί αγώνες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Fiat 124
  • Rally Sprint Spartis
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ