top icon
Blog

Μόνο Ράλλυ!

Την ώρα που ο ένας φτύνει και ο άλλος σπρώχνει και απαξιώνει ως φτηνός χούλιγκαν, δεν έχω καμία αμφιβολία. Εμείς, ακόμα και παρεξηγημένοι, μια καλημέρα θα την πούμε.

Την ώρα που στο ΟΑΚΑ για ακόμα μια φορά ορισμένοι ανεγκέφαλοι, αλλά έτσι «σπουδαγμένοι» σκοτώνουν την ομάδα τους και καταστρέφουν μια γιορτή, οι δικοί μας από Κόρινθο μεριά δηλώνουν με μια φωνή: «Περάσαμε όμορφα» και είναι σαφές πως το χώμα ζει χάρη στα σπριντ, την ώρα που η ΑΛΑΚ πιστοποιεί το ρόλο του Σωματείου-οργανωτή. Δούλεψαν και δημιούργησαν για τον Πρωταγωνιστή. Για τους φιλόξενους αθλητές τους, με δεδομένο πως τα περί πελάτη δεν ταιριάζουν, υποτιμούν το χώρο μας.

Σε δέκα αράδες, ο Gentleman Κώστας Σούκουλης δεν εξηγεί το γιατί και το πώς έχασαν, αλλά αποδίδει εύσημα στην οργάνωση, επιβεβαιώνει το καλό κλίμα και συγχαίρει τον «μικρό» για τη νίκη του. Μεγαλώνει ο Παναγιωτάκης, ο «Παναγιώτης Ρουστέμης», που αξιοποίησε περίφημα το Evo και τον κ. Σπύρο Κολτσίδα δίπλα του. Τον Παναγιώτη τον γνωρίσαμε στο Διαδρόμιο ανάμεσα στα Sierra, στην μπάλα και στα μαθήματά του. Σοφή υποστήριξη από τον Αλέκο και τη μάνα του κ. Ελένη Ρουστέμη, ξεκαθάρισμα προτεραιοτήτων και να τος, Αθλητής. Τύπος που πέρυσι -όπως αναμένεται και φέτος- μοιράστηκε στο χώμα το καρτ και το «Μίτσου». Σχολικό έτος 2018 με δάσκαλο τον Γιώργο Καπέλα και να τος φέτος νικητής με το «καλημέρα 2019». Έπεται συνέχεια. Το σχολίασε πριν από 12 μήνες ο Πρωταθλητής, κ. Γιάννης Μπαντουύνας. Οδηγάρα και υπέροχος άνθρωπος ο Γ.Μ.. «Με τους Κεχαγιά και Ρουστέμη κερδίσαμε δύο οδηγούς που θα πρωταγωνιστούν». 

Στην Ελλάδα έχει γραφτεί ότι όποτε λέμε καλά λόγια για τους αντιπάλους μας είναι πονηριά για να αναβαθμίσουμε την επίδοσή μας. Είναι η ερμηνεία του μικρόψυχου για τον γενναιόδωρο. Και ο Μπαντούνας είναι άρχοντας και κύριος, όπως και όσοι έχουν θάρρος και όραση και αντίληψη.

Μαζί με Μποζιονέλο-Παναρίτη και Ελ Νακ jr-Βίγκο δημιουργούν την όμορφη παρέα που θυμίζει την εποχή μου. Μακάρι να προστεθούν Αναγνωστάκος και Ακράτος κ.ά. με ποιότητα που ξεπερνάει το μπάκετ. Ό,τι μας λείπει και «λυπάμαι Σάββα Λευκαδίτη που το σχέδιό μας έμεινε στα χαρτιά».

Ξέρετε δε χρειαζόμαστε πυραύλους R5 για να χαμογελάμε και να παρακολουθούμε αγώνες στο χώμα με ενδιαφέρον.

Χρειαζόμαστε ποιότητα και τρόπο.

Χρειαζόμαστε και την άτυπη «ιατρική φιλοσοφία» όπως εκφράστηκε από το γιατρό Χρήστο Πλατή στην πλήρη της διάσταση. Θύμισε Άγγελο Ζήβα στην Κινέτα πριν από 2-3 χρόνια με την Corolla ο γιατρός μας σήμερα.

Ιδιοκατασκευή η βαριά Corolla του ΑΖ, όπως και το ελαφρύ 205 του καλύτερου οδοντιάτρου στον πλανήτη. Τύπος που στα 60 του χρόνια υποστηρίζει υποδειγματικά την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στον επιστημονικό του ρόλο στην ανακλινόμενη καρέκλα και τον αγωνιστικό στο σταθερό μπάκετ.

Έψαξε, το βρήκε το 205 GTi-1.9 και το πήγε στο υπόγειό του. Η δουλειά, το να εξελιχθεί σε αγωνιστικό από τα χέρια-τανάλιες που γίνονται χέρια μωρού στο στόμα των ασθενών του, αποδείχθηκε το καλύτερο φάρμακο για τη σύντομη περιπέτεια υγείας του. Άλλωστε διαχρονικά ακόμα και τα πολύ δύσκολα, με ατού την οικογένεια του, τα αντιμετωπίζει ως πονόδοντο που γνωρίζει να περιορίζει όπως κανείς άλλος.
Αυτοδημιούργητος στην ιατρική με όπλο τις σπουδές του, περίπου αυτοσχέδιο, σίγουρα έξυπνα φτιαγμένο το Peugeot. Να αντέχει. Και να τα βάζει κάτω και με μια ανάρτηση που δε στοιχίζει όσο σε ένα καλό Yaris. Ήρθαν οι χρόνοι και το αποτέλεσμα μέσα από την αξιοπιστία του συνόλου. Σημαντικός ο ρόλος της κ. Βασιλικής Νεοφώτιστου δίπλα του, στο λευκό, χωρίς «ρεκλάμες» 205. Περίπτωση όλο αυτό και σου μπαίνουν ιδέες. Δείχνει δρόμο. Αρκεί να σκεφτόμαστε και να θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα.

Αναμένουμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη μήπως και προκύψει το προϊόν που θα φέρει χορηγούς. 

Μέχρι τότε αναζητούμε διερμηνέα για την τελευταία τεχνική εγκύκλιο της ΟΜΑΕ που αφορά στα πρωτότυπα με εθνική ομολογκασιόν και για Ράλλυ.

Μακάρι και μπράβο. Απλά πότε το αποφασίσατε και γιατί το κρύβετε;

Φως, επειγόντως φως. Όπως σήμερα από την ΑΛΑΚ και προχθές από τον αγώνα στα Μέγαρα και είναι σαφές πως ξεκινήσαμε καλά.

Καλή χρονιά._ Στρατισίνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PHOTO RALLY PRESS

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ