top icon
Blog

Που περπατάς; Που περπατάς;…

Ήταν ένα δυνατό Σάββατο με ωραίες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, ενώ έρχεται εξαιρετικός αγώνας «μεθαύριο» Κυριακή 21 Οκτωβρίου, από την ΑΛΑΚ, που διδάσκουν φιλοξενία… Ο Σ.Χ. έχει το ρεπορτάζ.

Το Σάββατο, μπορείς, και παραμονή των συμπληρωματικών αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν έλειψαν οι αγωνιστικές συναντήσεις.

Καθιερώθηκε ο αγώνας-εκδήλωση μεταξύ θρύλων στην Ιταλία. Στο Rally Legend με έδρα το Σαν Μαρίνο, όπου συμμετείχαν και οι δικοί μας Γιάννης Πλάγος-Άλκης Ρέντης, με το Imreza του κ. Ζούνη, συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ., υπό την υψηλή εποπτεία του «έξπερτ» Στέλιου Φάκαλη.

Οι δικοί μας άνθρωποι επικοινώνησαν υποδειγματικά το ελληνικό motorsport. Ανάμεσα σε θεούς και ημίθεους και τοπικούς ήρωες περισσότερο ή λιγότερο βραβευμένους. Οι Έλληνες πρωταθλητές, σεμνοί και επικοινωνιακοί με το μέτρο που απαιτούν τέτοιες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, όπου είναι όμορφο να παρίσταται το ελληνικό στοιχείο στη σωστή, στην πολιτισμένη του διάσταση… Ταξιδιώτες με άποψη και το δικό τους στιλ που προδίδει χαρακτήρα, οι Πλάγος-Ρέντης, κακά τα ψέματα. 

Αγώνες

Στη Χαλκίδα, στη χωμάτινη πίστα: «Πέι Δόκου»…

Χώρος, όπου δίδαξε επικοινωνία με first class φιλοξενία ο Σπύρος Γαλεράκης, που συμμετείχε στο ΡΑ με τον Κώστα Σούκουλη στην CAR Center μαύρη-κόκκινη Fiesta Rally3.

O Σπύρος, που έδωσε δείγμα γραφής και οδηγώντας σε χωμάτινη διαδρομή με στοιχεία Ράλλυ, τίμησε τους χορηγούς του, ενώ δόθηκε και η ευκαιρία σε τυχερούς να «κλέψουν» τη θέση και να κερδίσουν το μπάκετ του Κώστα Σούκουλη, ώστε να ζήσουν τη στιγμή υποδειγματικά.

Αγώνες

Ασφαλές περιβάλλον, σύγχρονο αυτοκίνητο, με όλα τα αγωνιστικά καλούδια που κάνουν τη διαφορά, όπως π.χ. το κιβώτιο και τα φρένα και ο σωστός στο μπάκετ του οδηγού. Σοβαρός, ευφυής και πλέον και έμπειρος ο Σπύρος Γαλεράκης, φιλοξενεί για να μοιραστεί την εμπειρία και όχι για να εντυπωσιάσει. Επικοινωνεί σε επαγγελματικούς ρυθμούς που ο παλιός χαρακτηρίζει υπερβολή στα social media, αλλά ο τρόπος του είναι αληθινός με σεβασμό στους χορηγούς του και στο εξειδικευμένο κοινό των αγώνων που διακρίνεται για τις γνώσεις και την ευαισθησία του. Ό,τι ταιριάζει στο πλήρωμα και μακάρι να τους ξαναδούμε σύντομα στη μάχη. Συνδυασμός κόσμημα…

Αγώνες

On Sales Rally Team

Πολλών καρατίων κόσμημα και μάλιστα made in Greece η ομάδα του κ. Νίκου Κωνσταντοπουλου με το Fabia R5 σήμερα στο Λουτράκι, στα χέρια του Σωκράτη Τσολακίδη. Δίπλα του ο Γιώργης Πολυζώης και με σεβασμό στο prive’ της διαδικασίας που δεν προέκυψε τυχαία και σε σχέση με τη συνέχεια, σημειώνουμε: «everything is possible» και μείνετε συντονισμένοι…

Αγώνες

Αγώνες

Rally Sprint Koρίνθου

Με τη σωστή ονομασία, στην εξαιρετική διαδρομή όπως είναι το Χιλιομόδι και είναι τυχεροί. Οι περίπου 40×2 που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή για μια κομψή και προσεγμένη εκδήλωση την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ακριβώς σε μια εβδομάδα. Τυχεροί και όσοι θα αξιοποιήσουν τον άγραφο νόμο της παράτασης μέχρι και τη Δευτέρα πριν τον αγώνα όπως μεθαύριο 16 Οκτώβρη.

Τυχερός ευρύτερα ο χώρος γιατί την ΑΛΑΚ και αγώνες στην Κόρινθο, σε σπριντ ή σε Ράλλυ, επικοινωνεί ο «professor» Γιάννης Εγγλέζος και κρίμα που δεν διδάσκει σε σχετικά σεμινάρια της ΟΜΑΕ.

Όλοι τυχεροί που ο αγώνας είναι ευθύνη του μετρ Γιώργου Σωτηροπούλου, μαζί με το πολυεργαλείο, τον Τάσο Αθανασίου, διαφορετικοί, αλλά αντίστοιχα πολύτιμοι.

Αγώνες

Οι θεατές…

Οι σούπερ τυχεροί, δεν θα ακούσουν αλλά θα απολαύσουν τον Κώστα Στεφανή να καθοδηγεί ένα από τα δυο παλικάρια του Τζίγκερ, μαζί στα μπάκετ της Car Center Fiesta Rally3. Για τους παλιούς, θα είναι μια όμορφη εικόνα στο SP η συνάντηση-συνεργασία του Κωστή με τον Γιώργο, τον Καρανικόλα Sr.

Αγώνες

Εύστοχος και ο Θέμης Χαλκιάς που πλέον θα σταθμεύει την Clio R3 στην τέντα του Colin.

Εκεί, ο έμπειρος Χρήστος και οι συνεργάτες του, δημιουργούν με το σύγχρονο τρόπο ακολουθώντας τις προδιαγραφές γραμμένες στα γαλλικά που τα κατέχουν. Mε τεράστια εμπειρία στα αγωνιστικά Renault. Συνδυασμός που θα αναβαθμίσει το χαμόγελο του Nicola Komno, σταθερά δίπλα στον Θέμη, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τη συμμετοχή του με σεβασμό στους χορηγούς του και στον θεατή.

Αναμένοντας την επίσημη πληροφόρηση με τις συμμετοχές, η συνέχεια, Κυριακή από νωρίς στο Χιλιομόδι ένας ωραίος χωματόδρομος, για τους τεχνίτες του είδους. 

Αγώνες

Προσοχή!

Το βράδυ του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, η Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην καρδιά της Κορίνθου, θα φιλοξενήσει την Πανηγυρική Εκκίνηση του 40ού Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου και όταν σε καλεί η ΑΛΑΚ, δεν το χάνεις. _Σ.Χ.

Αγώνες

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ