Διάφορα

Η Seat στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

To 5o Seat Race έσπασε το ρεκόρ των 6.000 συμμετοχών. Περισσότερα από 13.500 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τη συνεισφορά των συμμετεχόντων θα διατεθούν στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την έρευνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Χιλιάδες εργαζόμενοι της Seat, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι βρέθηκαν στο Martorell για να περάσουν μαζί μία μεγάλη ημέρα ψυχαγωγικού αθλητισμού και αλληλεγγύης. Περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά συμμετείχαν στην 5η έκδοση του SEAT Race, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 20% περισσότερους δρομείς από την προηγούμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία. Χάρη στη φιλανθρωπική συνεισφορά των 3€ από κάθε συμμετέχοντα, η SEAT συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500€, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία. Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων για τους ενήλικες ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά.

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs και πολλή μουσική. Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης ήταν η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ και πλούσιο catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για την διοργάνωση του event. Οι νικητές του αγώνα δρόμου 10 χλμ παρέλαβαν αναμνηστικό τρόπαιο από τον Dr. Christian Vollmer, Seat’s Vice-president for Production and Logistics ενώ του αγωνα δρόμου 5 χλμ από τον Dr. Fessel. Ο φετινός αγώνας της Seat είχε τεράστια επιτυχία και από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έκδοση έχει γίνει ένα δημοφιλές γεγονός, ανοιχτό, αθλητικό και διασκεδαστικό για τους εργαζόμενους της Seat και για τις οικογένειές τους. Δελτίο Τύπου

 

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου