Διάφορα

Kumho Solus HA31: 90 διαφορετικές διαστάσεις για το all-season ελαστικό

Πολυάριθμες νέες επιλογές διαστάσεων έχουν προστεθεί στη σειρά του τελευταίου all-season ελαστικού, Solus HA31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 90.

Έχει το ιδανικό σχέδιο προφίλ για οδηγούς με επιβατικά αυτοκίνητα και SUV που αναζητούν βέλτιστες επιδόσεις και αξιοπιστία σε όλους τους καιρούς. Διαθέτει πλευρικά κανάλια για βελτιωμένη απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα, τρισδιάστατες σχισμές (3D sipes) με κυψελοειδή δομή για βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι, κατευθυντική χάραξη πέλματος με τεχνολογία S-SBR για εξαιρετική ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης στο βρεγμένο, οικονομίας καυσίμου και συντελεστή φθοράς και ενισχυμένη κεντρική λωρίδα πέλματος και τακούνια για αποτελεσματικότερο φρενάρισμα.

Το HA31 διατίθεται τώρα σε διαστάσεις από 13 έως 18 ιντσών και οι πρόσφατες προσθήκες στη σειρά καλύπτουν τα περισσότερα SUV που απολαμβάνουν τώρα αυξημένη δημοτικότητα στην Ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιβατικών αυτοκινήτων. Αντίθετα με τα αποκλειστικά χειμερινά ελαστικά, τα all-season προϊόντα μας κατασκευάζονται για χρήση όλο το χρόνο, επομένως η προμήθειά τους μπορεί να προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις των καταναλωτών._Δελτίο Τύπου

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου