top icon
Αγορά

Η ΕΜΑ ΑΕ αντιπρόσωπος των ελαστικών Kumho στην Ελλάδα

Τα ελαστικά Kumho διαθέτει ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022 στην ελληνική αγορά η εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ, μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της.

Τα κορυφαίας ποιότητας ελαστικά Kumho (www.kumho.gr), για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, Van, φορτηγά και λεωφορεία θα διαθέτει ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε. (www.ema.gr), μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της.

Η Kumho αποτελεί μια κορυφαία, παγκοσμίως, μάρκα ελαστικών, που ανήκει στον Κορεάτικο Όμιλο Kumho Tire Co., Inc (https://www.kumhotire.com/en/). Το Group ελαστικών Kumho ιδρύθηκε το 1960 στην πόλη  Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας και, σήμερα, κατατάσσεται στο TOP 20 (Νο. 17, Ιούλιος 2022) των κατασκευαστών ελαστικών, παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη Top 75 του Tire Business, με πωλήσεις, ύψους 1,932€ δις ευρώ, για το 2022 και εργοστάσια σε Κορέα, Αμερική, Κίνα, Βιετνάμ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή εργοστασίου στην Ευρώπη.

Με ετήσια δυνατότητα παραγωγής 55 εκατομμυρίων ελαστικών, η Kumho Tire αποτελεί, από το 1965, έναν διεθνή Όμιλο, που έχει ως στόχο την κατασκευή υψηλής ποιότητας ελαστικών και αποστολή της να παρέχει, στους καταναλωτές των προϊόντων της, ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις αυτοκίνησης. Ο πελατοκεντρικός χαρακτήρας της εταιρείας αναδεικνύεται και μέσα από την, για 14 έτη, Νο 1 κατάταξη στον Κορεάτικο Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (KCSI), στην κατηγορία για επιβατικά αυτοκίνητα.

kumho

Η Kumho Tire διαθέτει, επί του παρόντος, εννέα θυγατρικές εταιρείες και 12 υποκαταστήματα, σε 20 χώρες, ενώ, παράλληλα, εφαρμόζει δυναμικές στρατηγικές για την επέκταση της βάσης των πωλήσεών της στην Ε.Ε, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκε και η νέα συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ. Η Kumho Tire παράγει ελαστικά για επιβατικά και SUV αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, καθώς και ελαστικά για βιομηχανικά οχήματα. Παράλληλα, κατασκευάζει ελαστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα για Formula racing cars πίστας.

Σε τεχνολογικό επίπεδο, η Kumho έχει αναπτύξει εξειδικευμένα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, που περιλαμβάνουν το Kumho Akron Technical Center, στο Akron των Η.Π.Α., το Kumho Europe Technical Center, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας και το Kumho China Technical Center στην Κίνα. Αυτά, σε συνδυασμό με το κεντρικό τμήμα R&D στο Γκουανγκτζού της Κορέας, δημιουργούν καινοτομίες αιχμής, με προηγμένο ερευνητικό ανθρώπινο δυναμικό και επιτρέπουν στην Kumho να αναπτύξει ελαστικά παγκόσμιας κλάσης, με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την εφαρμογή αειφόρων πολιτικών παραγωγής και διαχείρισης των δραστηριοτήτων της.

kumho

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΑ AE, κ. Θανάσης Τσούκας ανέφερε για το γεγονός: «Με μια νέα κίνηση, υψηλής προστιθέμενης επιχειρηματικής αξίας, για τους καταναλωτές των προϊόντων που διακινούμε, για τους συνεργάτες αλλά και για την ίδια την εταιρεία, η EMA AE συνάπτει ακόμη μια συμφωνία, αυτή τη φορά, με την KUMHO Tire. Σε μια ιδιαίτερη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας, όπου οι καταναλωτές σκέπτονται και ερευνούν διπλά πριν αγοράσουν, η EMA AE έχει αναγνωρίσει την ανάγκη της αγοράς για περισσότερες ‘έξυπνες’ επιλογές και εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των μαρκών της, με ένα ακόμη πολύ δυνατό όνομα! Έτσι, έχοντας, πλέον, και την KUMHO στην ‘οικογένειά μας΄, προσδοκούμε την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μας και την περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής μας θέσης στον κλάδο. Κυρίως όμως, επιθυμούμε να μπούμε ακόμα πιο βαθιά στις καρδιές όσων μας εμπιστεύονται, με μια σειρά αξιόπιστων, ασφαλών, τεχνολογικά προηγμένων και οικονομικά ελκυστικών προϊόντων, που θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία των premium ελαστικών. Ευχαριστούμε την KUMHO για την εμπιστοσύνη της!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 1998, η EMA AE διαθέτει ανελλιπώς, στην Ελληνική αγορά, την εμπορία και τη διανομή των κορυφαίων ελαστικών Continental, Uniroyal, Barum, Viking και GENERAL TIRE, ενώ, από τον Οκτώβριο του 2022, ανέλαβε και την διάθεση των ελαστικών TRAZANO, του Κινεζικού Ομίλου Zhongce Rubber Group.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ