Την ειδυλλιακή περιοχή της Τοσκάνης στην Ιταλία επέλεξε η Ford για να παρουσιάσει την ανοιχτή έκδοση του Focus

Την ειδυλλιακή περιοχή της Τοσκάνης στην Ιταλία επέλεξε η Ford για να παρουσιάσει την ανοιχτή έκδοση του Focus, που έρχεται να ολοκληρώσει τη γκάμα του πετυχημένου μοντέλου της. Απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τις επιταγές της σύγχρονης αγοράς, το Focus Coupe Cabriolet, έρχεται να ενσωματωθεί στην αγορά των μοντέλων με διττό χαρακτήρα.
 
Οι αρμονικές γραμμές χαρακτηρίζουν τη σχεδίασή του, με τις αναφορές στο κλειστό αδελφό μοντέλο να είναι σαφείς. Αυτές αφορούν κυρίως το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, αφού στο πίσω οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει προκειμένου ο χώρος αποσκευών να υποδεχτεί τη μεταλλική οροφή, προσδίδουν μια εντελώς ξεχωριστή εικόνα. Ελκυστικό το αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση.
 
Αρκετά στιβαρό αποδεικνύεται στην πράξη το Focus CC, γεγονός που προέκυψε μετά από σοβαρή δουλειά και αρκετές ενισχύσεις στο αμάξωμα. Κλειστό ή ανοιχτό, διακρίνεται για τα οδικά του χαρακτηριστικά και δεν πρόκειται να απογοητεύσει τους απαιτητικούς σε αυτόν τον τομέα.
 
Το νέο Ford Focus CC αναμένεται να δώσει το παρόν στην ελληνική αγορά, την ερχόμενη χρονιά, στις αρχές της άνοιξης, με τον γνωστό 1.600άρη κινητήρα των 100 ίππων να αποτελεί τη βάση της γκάμας.
 
Στην κορυφή αυτής, θα βρίσκεται ο δίλιτρος των 145 ίππων, που προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις: 0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ. και 208 χλμ. τελικής ταχύτητας. Τις κινητήριες εκδόσεις θα συμπληρώσει ένας diesel 2.0 λίτρων, που αποδίδει 136 ίππους και 32,4 χλγμ. ροπής._Γ.Καλ.

Ποιο μοντέλο πιστεύετε ότι θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο «Car of The Year 2020»;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά