Επαγγελματικά Νέα

Η εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη» στο Transport Show 2018

Δυναμική είναι η παρουσία της «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» στην 3η έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων, τεχνολογίας μεταφορών και logistics «Transport Show 2018», με δύο μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία λεωφορείων καθώς και μία ελαστικών.

Εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος ήδη έχει συμπληρώσει 96 χρόνια στο χώρο της Aυτοκίνησης στην Ελλάδα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη είναι ο επίσημος εισαγωγέας-διανομέας των φορτηγών Volvo στην Ελλάδα από το 1950 και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mitsubishi από το 1963. Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στην αγορά των ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα εκπροσωπώντας τα ελαστικά των εταιρειών Infinity, Titan, Apollo, Marshal και KUMHO.

Στο περίπτερο της εταιρείας πρωταγωνιστής θα είναι το Volvo FH 25 Year Special Edition. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Volvo FH το 1993, η Volvo Trucks παρουσιάζει το FH 25 Year Special Edition. Διαθέσιμο σε εκδόσεις FH και FH 16, διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Παράλληλα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το τουριστικό λεωφορείο Irizar i6s, που ξεχωρίζει για την εξωτερική δυναμική και αεροδυναμική εμφάνιση.

Aπό την πλευρά της Mitsubishi πρωταγωνιστής θα είναι η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck. Το νέο L200 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στο Dakar. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα ελαστικά των εταιρειών Kumho που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, Van και λεωφορείων. Τα ελαστικά της KUMHO έχουν τύχει μεγάλης αναγνώρισης τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο. _Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου