Επαγγελματικά Νέα

Scania - επενδύει σε μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών

Eκτός από τα επιβατικά αυτοκίνητα και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, έχουν μπει και τα φορτηγά στο χορό της ηλεκτροκίνησης, όπως μεταξύ άλλων αποδεικνύουν και οι επενδύσεις της Scania.

H σουηδική εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει τα επόμενα χρόνια περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, σε μια βιομηχανική μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών στο Sοdertalje της σκανδιναβικής χώρας. Πρώτη κίνηση θα είναι μια εγκατάσταση συνολικής έκτασης 18.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η κατασκευή θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς, με πρόγραμμα να είναι απόλυτα λειτουργική μέχρι το 2023.

Η νέα βιομηχανική εγκατάσταση που θα απασχολεί 200 εργαζόμενους, θα οικοδομηθεί δίπλα στο εργοστάσιο συναρμολόγησης σασί στο Sοdertalje, συναρμολογώντας συστοιχίες μπαταρίας που θα παραδίδονται σε αυτό από το εργοστάσιο μπαταριών της Northvolt. Τα συναρμολογημένα στοιχεία θα σχηματίζουν συστήματα μπαταρίας, προσαρμοσμένα στην βιομηχανική παραγωγή της Scania.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου