top icon
Επικαιρότητα

5θυρο Mazda3 στην Έκθεση της Μπολόνια

H Mazda πρόκειται να αποκαλύψει το νέο 5θυρο Mazda3 στην έκδοση χάτσμπακ στην Έκθεση της Μπολόνια που ανοίγει τις πύλες της στις 3 Δεκεμβρίου.

Όπως φαίνεται δεν επιλέγουν όλοι οι ιάπωνες κατασκευαστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Nissan, η οποία αποφάσισε να μην εμφανιστεί στις Εκθέσεις Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και του Σικάγο.
 
Έτσι, η Mazda πρόκειται να αποκαλύψει το νέο 5θυρο Mazda3 στην έκδοση χάτσμπακ στην Έκθεση της Μπολόνια που ανοίγει τις πύλες της στις 3 Δεκεμβρίου. Αυτή θα είναι η δεύτερη αποκάλυψη της εν λόγω σειράς αφού είδαμε ήδη το 4θυρο Mazda3 στην έκδοση σεντάν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στην Έκθεση του Λος Άντζελες. Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη, μιας και η Ευρώπη αποτελεί την κατεξοχήν αγορά για τα χάτσμπακ αυτής της κατηγορίας, ενώ αντίστοιχα η Βόρεια Αμερική αποτελεί την αντίστοιχη αγορά για τα σεντάν.  
 
Το νέο Mazda3 εφοδιάζεται με τον ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 2,2 λίτρων, που επίσης πολύ πρόσφατα είδαμε στο Mazda6 και ο οποίος είναι διαθέσιμος σε διάφορες ιπποδυνάμεις που φτάνουν έως και τους 182 ίππους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η Mazda «ξέχασε» να μας πληροφορήσει για το ποιες συγκεκριμένες εκδόσεις θα βρίσκονται κάτω από το καπό του Mazda3, γεγονός που σημαίνει πως ίσως δεν έχουν ακόμα επιλεγεί. Αυτό που είναι πάντως βέβαιο, είναι ότι όποιες κι αν είναι αυτές θα πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ