top icon
Επικαιρότητα

Ανάκληση Mazda 6

Η Mazda Ευρώπης ανακοίνωσε ορισμένα μέτρα ανάκλησης για το μοντέλο Mazda 6. Πιο συγκεκριμένα, στα οχήματα με κινητήρες βενζίνης θα τοποθετηθεί ένα πρόσθετο μονωτικό ανάμεσα στη δεξαμενή καυσίμου και την εξάτμιση, ώστε να αποτραπεί η πιθανότητα να προκληθεί παραμόρφωση της δεξαμενής από υπερθέρμανση. Μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί καμία τέτοια περίπτωση, είναι απλά ένα προληπτικό μέτρο και χρειάζονται περίπου 45 λεπτά της ώρας για να ολοκληρωθεί η εργασία αυτή.

Στα Mazda 6 με κινητήρα πετρελαίου θα αντικατασταθεί το καπάκι βαλβίδων, προκειμένου να αποτραπεί η πιθανότητα διαρροής και η συσχετιζόμενη αύξηση της κατανάλωσης λιπαντικών, στην οποία αυτή μπορεί να οδηγήσει. Για να ολοκληρωθεί η εργασία αυτή χρειάζονται επίσης περίπου 45 λεπτά της ώρας.

Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ενημερωθούν γραπτά στις αρχές Ιουλίου από τη ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ, εισαγωγέα και διανομέα των προϊόντων Mazda στην Ελλάδα και θα κληθούν να φέρουν τα αυτοκίνητά τους σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mazda για την απαιτούμενη εργασία. Όλες οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν είναι δωρεάν και δεν ενέχουν κανένα κόστος για τους κατόχους των αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ