top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το Dacia Duster

Το best-seller μοντέλο της Dacia φρεσκάρεται σχεδιαστικά εντός και εκτός σε μια προσπάθεια να παραμείνει το ίδιο μάχιμο στην αρένα των μικρών-μεσαίων SUV προσιτού κόστους.

Η ρουμάνικη εταιρεία που χρόνια τώρα απολαμβάνει τη «φροντίδα» των Γάλλου του γκρουπ Renault παρουσιάζει σήμερα το ανανεωμένο Duster, ένα μοντέλο που από το 2010 μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία της μάρκας τόσο στη γηραιά ήπειρο, όσο και στις αναδυόμενες αγορές της υφηλίου. Οι περισσότερες από 1 εκ. πωλήσεις του παγκοσμίως, αν μη τι άλλο, έρχονται να επιβεβαιώσουν το επιτυχημένο αυτό εγχείρημα, που πλέον γυρίζει μια ακόμα σελίδα στη νεότερη ιστορία του.

Πατώντας στην ίδια πλατφόρμα με το παρελθόν, το φρεσκαρισμένο Dacia Duster δείχνει ακόμα πιο δυναμικό απ’ ότι η απελθούσα γενιά του. Πιο μυώδες και «στιβαρό», με νέα μάσκα που φτάνει έως τα ανανεωμένα σε σχεδίαση φωτιστικά σώματα, καταφέρνει, παρά τις πανομοιότυπες διαστάσεις του, να δείχνει πιο φαρδύ και επιβλητικό απ’ ότι ο πρόγονος του.

Από εκεί και πέρα, το δικό τους ρόλο αισθητικό και όχι μόνο ρόλο παίζουν το μετατοπισμένο εμπρός παρπρίζ (σημ.: επιλογή που συνδέεται άμεσα με την χωροταξία της καμπίνας), οι απαστράπτουσες ράγες οροφής, τα όμορφα προστατευτικά καλύμματα του αμαξώματος εμπρός και πίσω, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, τα ολοκαίνουργια σε αισθητική πίσω φώτα και φυσικά οι νέοι και πιο… πομπώδεις τροχοί με διάμετρο 17 ιντσών.

Μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα, η Dacia δεν ανακοινώνει στοιχεία που να αφορούν στις τεχνικές περγαμηνές του ανανεωμένου Duster (βλ. κινητήρες, σύστημα μετάδοσης κοκ). Υπομονή, λοιπόν._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ