top icon
Επικαιρότητα

Αναβίωση της BMW Μ1

Ραντεβού στη γνωστή έκθεση σχεδιασμού Concorso D’Eleganza, της Villa D' Este, στην Ιταλία, δίνει για άλλη μία χρονιά η BMW. Επί της ουσίας οι Βαυαροί είναι χορηγοί της συγκεκριμένης έκθεσης από το 1999, παρουσιάζοντας κατά καιρούς σε αυτή ορισμένα πραγματικά ιδιαίτερα πρωτότυπα οχήματα, τα οποία όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει το δρόμο για την παραγωγή.

Η εξαίρεση του κανόνα δεν αποκλείεται να έρθει φέτος, καθώς οι φήμες θέλουν τον απόγονο της θρυλικής M1 να φτάνει τελικά στην παραγωγή, έστω και σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η σύγχρονη Μ1 θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της BMW στην κατηγορία των supercars, με άμεσους ανταγωνιστές τη Mercedes SLR και το Audi R8.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους επόμενους μήνες η BMW Μ1 αναμένεται να κάνει αισθητή της παρουσία της και σε άλλες, πολύ πιο γνωστές εκθέσεις αυτοκινήτου, όπως αυτή του Παρισιού. Η ανταπόκριση του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση της εταιρίας, αν και κανένας λάτρης της αυτοκίνησης δε θα μπορούσε να πει όχι σε ένα τέτοιο δημιούργημα των Βαυαρών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ