top icon
Επικαιρότητα

Άνοιξε τις πύλες του το Auto Moto & Classic Festival στο MEC Παιανίας

Η καθιερωμένη έκθεση ιστορικού αυτοκινήτου που διοργανώνει το περιοδικό Classic Century βρίσκεται για πέμπτη φορά κοντά μας, από τις 8 μέχρι τις 11 Μαΐου, στο MEC Παιανίας.

Η καθιερωμένη έκθεση κλασικού αυτοκινήτου που διοργανώνει το περιοδικό Classic Century βρίσκεται για πέμπτη φορά κοντά μας, από τις 8 μέχρι τις 11 Μαΐου, στο MEC Παιανίας.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

10.00-21.00

Στην πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση μπορείτε να θαυμάσετε τις πολυάριθμες καλλονές του αυτοκινητιστικού παρελθόντος, καθώς επίσης κλασικές μοτοσικλέτες και ποδήλατα. Στο χώρο φιλοξενείται επίσης και έκθεση φωτογραφίας. Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 2 ευρώ, ενώ μαζί με αυτήν μπορείτε να έχετε και ένα δωρεάν λαχείο, αξίας 2 ευρώ. Στη μεγάλη αίθουσα που βρίσκονται οι διαχρονικές ομορφιές της Αυτοκίνησης ξεχωρίσαμε ένα De Lorean DMC-12 (σπάνιο ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον για τη χώρα μας), ενώ το πιο παλιό έκθεμα στη γνώριμη αίθουσα της Παιανίας είναι ένα μαύρο σεντάν της Plymouth, με έτος κατασκευής το 1939.

Τη δική τους θέση έχουν βέβαια και οι Ιταλίδες της Alfa Romeo και της Lancia, που από μόνες τους είναι ικανές να κοσμήσουν κάθε χώρο. Δίπλα τους οι Σκαραβαίοι της δεκαετίας του 60, το Toyota Corona της ίδιας εποχής, το Autobianchi A112. Επίσης, κλασικά βρετανικά μοντέλα όπως τα MG και οι Jaguar, αλλά και ένα πανέμορφο υστερότερο Jensen-Healey.

Εννοείται ότι όπως κάθε φορά έχουν δώσει το παρών τα Ford Escort MK1 & MK2, όπως και οι BMW των δεκαετιών του 60 και του 70. To… χορό κλείνουν τρία λεωφορεία, που μας υπενθυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, ενώ έντονη είναι και η παρουσία φημισμένων μοντέλων της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να επισκεφτείτε αυτές τις ημέρες το MEC Παιανίας, αφού τα εκθέματα θα σας αποζημιώσουν…




 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ