top icon
Επικαιρότητα

«Aυτοκίνηση 2004»

Για άλλη μια χρονιά, οι εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού φιλοξενούν την έκθεση «Αυτοκίνηση», που πραγματοποιείται από τις 23 ως τις 31 Οκτωβρίου

Για άλλη μια χρονιά, οι εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού φιλοξενούν την έκθεση «Αυτοκίνηση». H Έκθεση άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοικτή ως τις 31. Σε αυτήν παίρνουν μέρος οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται εμπορικά στην χώρα μας, ενώ κάνουν την πρώτη τους παρουσία στην Ελλάδα μεταξύ άλλων και αρκετά φιλόδοξα νέα μοντέλα: Citroen C4 καιο το ανανεωμένο C5, Honda FR-V & Jazz, Subaru Legasy Outback 3.0, Opel Tigra, Mitsubishi Colt & Chrysler Crossfire Cabrio και 300C. Tα βλέμματα των επισκεπτών φυσικά στρέφονται και στο αγωνιστικό Ford Fiesta, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο εκθεσιακός χώρος με τα Ολυμπιακά αυτοκίνητα της Ηyundai. Lotus, Maserati & Lamborghini λαμπρύνουν το πρώην αεροδρόμιο με την παρουσία τους, καθώς επίσης το ίδιο θα συμβαίνει και με το περίπτερο των «Τοp Cars» με ό,τι πιο σύγχρονο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Αθρόα πιστεύεται ότι θα είναι και η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2004», όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν test drive και να κινηθούν στην πίστα off road, που δημιουργήθηκε ειδικά για όσους θελήσουν να σχηματίσουν μια πρώτη εικόνα για τα 4Χ4 και SUV μοντέλα που δίνουν το παρών.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδι, ενώ τις αργίες από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ