top icon
Επικαιρότητα

Αυξημένα κέρδη για τη Daimler

Στα 6 δις ευρώ επαναπροσδιόρισε η Daimler την πρόβλεψή της για τα κέρδη προ φόρων και τόκων το 2010, με βάση τις επιχειρηματικές εξελίξεις στις μονάδες της, αλλά και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Στα 6 δις ευρώ επαναπροσδιόρισε η Daimler την πρόβλεψή της για τα κέρδη προ φόρων και τόκων το 2010, με βάση τις θετικές επιχειρηματικές εξελίξεις σε όλες τις μονάδες της, αλλά και τις ευνοϊκές συναλλαγματικές ισοτιμίες.
 
Στις 17 Ιουλίου η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε κέρδη προ φόρων και τόκων ύψους 2,1 δις ευρώ για το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς. Τα έσοδά της ενισχύθηκαν κατά 28% στα 25,1 δις ευρώ.
 
«Η ανάκαμψη στις αγορές αυτοκινήτων ανά τον κόσμο, η ισχυρή ανάπτυξη σε βασικές αγορές αυτοκινήτων και εμπορικών οχημάτων, το ελκυστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και η εφαρμογή βελτιώσεων ως προς την αποδοτικότητα είχαν πολύ θετικό αντίκτυπο. Ως αποτέλεσμα των θετικών επιχειρηματικών εξελίξεων σε όλες τις μονάδες και σε συνδυασμό με την ευνοϊκή εξέλιξη σε σημαντικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, η Daimler Group αύξησε για άλλη μια φορά την πρόβλεψη για την κερδοφορία της» αναφέρει η εταιρεία σε επίσημη ανακοίνωσή της.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ