top icon
Κόσμος

Το ηλεκτρικό Range Rover προ των πυλών

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του ηλεκτρικού Range Rover, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψή του.

Σε σκληρές δοκιμές και χαμηλές θερμοκρασίες παγετού υποβάλλεται το ηλεκτρικό Range Rover λίγο πριν παρουσιαστεί και επίσημα. Οι ομοιότητες με το θερμικό μοντέλο είναι μεγάλες, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που δεν έχουν καμουφλάζ.

Έτσι, μετά από σχεδόν μισό αιώνα ζωής, το αειθαλές Range Rover, που κυκλοφορούσε μόνο με θηριώδεις πολυκύλινδρους κινητήρες θα αποκτήσει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα συμπληρώσει τη γκάμα του πολυτελούς SUV.

Range Rover Electric teaser

Το Range Rover Electric παρουσιάζεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης που περιλαμβάνει δοκιμές σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από -40 βαθμούς Κελσίου, στον Αρκτικό Κύκλο, ενώ έχει ήδη περάσει από δοκιμές σε υψηλές θερμοκρασίες, που ξεπερνούσαν τους 50 βαθμούς Κελσίου, στις ερήμους της Μέσης Ανατολής.

Η Range Rover υποστηρίζει ότι είναι, πέρα από το πιο αθόρυβο μοντέλο που έχει παρουσιάσει και το πιο εκλεπτυσμένο. Διαθέτει εξελιγμένη ηλεκτρική τετρακίνηση, με δύο κινητήρες, που βασίζεται στο σύστημα ABS και στους κινητήρες, έχοντας εξαιρετική απόκριση που περιορίζεται σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου.

Range Rover Electric teaser

Επιπλέον, ελέγχει μέσω υπολογιστή τη λειτουργία του ABS με στόχο να ελαχιστοποιεί την παρέμβασή του, προκειμένου να κάνει πιο ομαλή την οδήγηση του νέου Range Rover Electric.

Όσον αφορά την απόδοση, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα στοιχεία, ωστόσο αναμένεται να έχει περισσότερους από 500 ίππους.

Range Rover Electric teaser

Range Rover Electric

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ