top icon
Κόσμος

Range Rover: Αμιγώς ηλεκτρικό στη νέα γενιά του

Μια νέα εποχή ξεκινάει για το εμβληματικό Range Rover, καθώς στη νέα γενιά του θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης. Η βρετανική φίρμα υπόσχεται, πέρα από το αυτονόητο, που είναι καλύτερη ποιότητα στην κίνηση, με ησυχία που συνοδεύει όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, επιδόσεις εφάμιλλες ενός V8 μοντέλου.

Range Rover

Αν και το αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover είναι ακόμα σε πρωτότυπη μορφή, το βιβλίο των παραγγελιών του έχει ανοίξει, καθώς είναι ήδη διαθέσιμο, για αυτούς που έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στη βρετανική εταιρεία και αναμένουν ένα ακόμα καλό μοντέλο από αυτήν.

Έτσι, σε αυτή τη φάση θα πρέπει να περιμένουμε να κατατεθούν οι περισσότερες πατέντες από κάθε άλλη φορά σε Range Rover στο παρελθόν. Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο υποβάλλεται σε σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να πάρει την έγκριση για την παραγωγή.

Range Rover

Το γεγονός ότι θα είναι ηλεκτρικό δεν θα επηρεάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου, καθώς θα αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες, σε όλες τις συνθήκες και κάθε έδαφος, ενώ ενδεικτικά η Range Rover τονίζει ότι θα μπορεί να περάσει υδάτινο κόλλημα 85 εκατοστών.

Επιπλέον, πέρα από τη μόνωση που ακολουθεί αυστηρά πρότυπα, υπάρχει και σύστημα ακύρωσης θορύβου που έρχεται έξω από το αυτοκίνητο. Στόχος είναι η δημιουργία μιας απόλυτα ήσυχης καμπίνας, που θα προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και θα συνάδει με την πολυτέλεια που παραδοσιακά προσφέρουν τα Range Rover.

Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί αρχιτεκτονική 800V που θα συμβάλει στη δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε δημόσια δίκτυα.

Range Rover

Το Range Rover Electric θα κατασκευάζεται με βάση την ευέλικτη πλατφόρμα «Modular Longitudinal Architecture» στο Solihull του Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί με τα ήπια υβριδικά και Plug-in υβριδικά οχήματα Range Rover με μεγάλη αυτονομία, καθώς ανοίγει μια νέα εγκατάσταση αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών.

Οι μπαταρίες και οι ηλεκτρικές μονάδες κίνησης θα συναρμολογούνται στο νέο κέντρο παραγωγής ηλεκτρικής πρόωσης της JLR στο Wolverhampton του Ηνωμένου Βασιλείου.

Range Rover

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ