top icon
Επικαιρότητα

BMW Concept Active Tourer

Η ΒΜW παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού το concept που προφανώς αποτελεί τον προπομπό της Σειράς 1 GT.

Το Concept Active Tourer είναι ένα δυναμικό σε εμφάνιση plug-in hybrid MPV με πανοραμική οροφή, που υπόσχεται και πάρα πολύ καλές επιδόσεις, ενώ φέρει και τον νέο τρικύλινδρο turbo κινητήρα της γερμανικής εταιρείας των 1.5 λίτρων, ο οποίος πρόκειται να παραχθεί σε διάφορες εκδόσεις ισχύος από 121 έως 222 ίππους. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου concept η συνδυασμένη ισχύς του ηλεκτροκινητήρα και του κινητήρα εσωτερικής καύσης ανέρχεται στους 187 ίππους.

Αυτό σημαίνει ότι το Concept Active Tourer μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε λιγότερο από οκτώ δευτερόλεπτα, ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα. Επίσης, μπορεί να διανύσει έως και 30 χιλιόμετρα μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του. Η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου καταγράφεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα φθάνουν τα 60 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 4.350 χλστ.
Πλάτος: 1.834 χλστ.

Ύψος: 1.560 χλστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ