top icon
Επικαιρότητα

BMW Σειρά 3 Coupe και 3 Cabrio

Aνανεωμένη σχεδίαση και διευρυμένη γκάμα κινητήρων, καθώς και στοιχεία καινοτομιών εμφανίζονται στη νέα BMW Σειρά 3 Coupé και 3 Cabrio.

Aνανεωμένη σχεδίαση και διευρυμένη γκάμα κινητήρων, καθώς και  στοιχεία καινοτομιών εμφανίζονται στη νέα BMW Σειρά 3 Coupé και 3 Cabrio.
 
Παράλληλα, οι εκδόσεις Sedan και Touring κυκλοφορούν με νέους κινητήρες που προσφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα από πριν. Επιπλέον αυτών, η 320d EfficientDynamics Edition κάνει τώρα την είσοδό της στην αγορά συνδυάζοντας οδηγική απόλαυση και οικονομίας καυσίμου, με μέση κατανάλωση 4,1 lt/100 km.
Νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά μπροστά, στο πλάι και πίσω δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο σπορ χαρακτήρα των Coupé και Cabrio της BMW Σειράς 3. Επιπλέον τα Coupé και Cabrio της BMW Σειράς 3, υιοθετούν προβολείς με νέα σχεδίαση, τροποποιημένη δομή και πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού. Νέες αποχρώσεις και ανανεωμένες δερμάτινες ταπετσαρίες, καθώς και καινοτόμες λειτουργίες εξυπηρέτησης και ψυχαγωγίας μέσω BMW ConnectedDrive.
 
Ξεκινώντας με την έκδοση του 2010, όλοι οι κινητήρες της BMW Σειράς 3 πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων ΕU5. Ταυτόχρονα, η γκάμα κινητήρων επεκτείνεται με νέες βασικές εκδόσεις για τα Coupé και Cabrio, και με ένα βασικό diesel για τη BMW Σειρά 3 Touring. Ο τετρακύλινδρος diesel 2.0 λίτρων της νέας BMW 316d Touring παράγει μέγιστη ισχύ 85 115 hp. Η BMW 335i που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις αμαξώματος της BMW Σειράς 3 συνδυάζεται τώρα με 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3.0 λίτρων με BMW TwinPower Turbo Technology, High Precision Injection και διαχείριση βαλβίδων VALVETRONIC, παρέχοντας ανώτερη ισχύ 306 hp με βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου και διαχείριση εκπομπών CO2. Οι νέοι κινητήρες των BMW 325d (204 hp) και BMW 320d (184 hp) που ομοίως διατίθενται σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος, προσφέρουν επίσης αυξημένη ισχύ και ροπή σε συνδυασμό με ένα υψηλότερο επίπεδο συνολικής απόδοσης.
 
Η BMW 320d EfficientDynamics Edition κάνει την είσοδό της στην αγορά με την έκδοση του 2010, συνδυάζοντας κατανάλωση μόλις 4.1 lt/100 km και εκπομπές CO2 109 gr/km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών με μέγιστη ισχύ 163 hp. Ο τετρακύλινδρος 2.0 diesel αυτού του μοντέλου φέρει αλουμινένιο στροφαλοθάλαμο, υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας και νέα γενιά άμεσου ψεκασμού καυσίμου common-rail. Ο κινητήρας έχει τροποποιηθεί με στόχο την αυξημένη απόδοση, ενώ το αυτοκίνητο έχει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, μακρύτερο λόγο τελικής μετάδοσης και νέα τεχνολογία στο βολάν διπλής μάζας: Το φυγοκεντρικό εκκρεμές.
Η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h ολοκληρώνεται σε 5,5 δευτερόλεπτα στη BMW 335i Coupé και σε 5,8 δευτερόλεπτα στη BMW 335i Cabrio. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά και στα δύο μοντέλα στα 250 km/h. Η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι 8,4 lt/100 km στο Coupé και 8,8 στο Cabrio. Οι εκπομπές CO2 είναι 196 και αντίστοιχα 205 gr/km.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ