top icon
Επικαιρότητα

Διαγωνισμός Ιsuzu

Η Isuzu διενεργεί πανελλήνιο διαγωνισμό για την προβολή του νέου D-Max και την ενημέρωση του αγοραστικού κοινού.
 
Ο διαγωνισμός αυτός αφορά μόνο κατόχους pick-up, οποιασδήποτε μάρκας, και θα διαρκέσει περίπου 6 μήνες, με έναρξη στις 12 Ιουνίου και λήξη στις 31 Δεκεμβρίου 2007.
 
Η κλήρωση του διαγωνισμού, θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου 2008, με πρώτο δώρο ένα 4πορτο Isuzu D-Max 4×4, με δωρεάν καύσιμα ΕΚΟ αξίας 500 ευρώ και ελαστικά Goodyear, και  πολλά άλλα δώρα: Δώρο-επιταγές, αποδράσεις  με το νέο Isuzu D-Max, ελαστικά Goodyear και λιπαντικά EKO που θα κάνουν την καθημερινότητα των κατόχων pick-up ασύγκριτα καλύτερη.
 
Για την προβολή του διαγωνισμού, δύο προωθητικές ομάδες θα  επισκεφθούν 30 νομούς, χωριό–χωριό,  σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη, όπου θα παρουσιάζουν το νέο D-Max και θα διανέμουν ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό.
 
H παρουσίαση του νέου Isuzu D-Max, θα γίνεται στα κεντρικά σημεία της κάθε περιοχής, όπως πλατείες, συνεταιρισμούς, καφενεία κλπ..
Ταυτόχρονα, σε όλους τους ιδιοκτήτες pick-up θα διανέμεται διαφημιστικό έντυπο που περιλαμβάνει ένα δελτίο συμμετοχής για το μεγάλο διαγωνισμό της Isuzu.
 
Το παραπάνω διαφημιστικό έντυπο, μπορεί επίσης κάποιος να το προμηθευτεί από τους  επίσημους έμπορους της Isuzu, στις εγκαταστάσεις των οποίων υπάρχει ειδικό stand ενημέρωσης  και κάλπη για τη συλλογή των συμπληρωμένων δελτίων συμμετοχής.
 
Η διαδικασία για τη συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό είναι απλή. Μοναδική προϋπόθεση, να είσαι ήδη κάτοχος ενός pick up.
Συμπλήρωσε όλα τα στοιχεία σου στο δελτίο συμμετοχής που θα βρεις στο έντυπο και ταχυδρόμησε το μέχρι τις 31/12/2007 στη διεύθυνση Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ Ιερά Οδός 96-104 104 47 Αθήνα, ή κατάθεσε το στον επίσημο αντιπρόσωπο Isuzu της περιοχής σου.
 
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις SMS  μήνυμα από το κινητό σου στο 4525 γράφοντας ISU ΟΝΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΟ,ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ  (ενδεικτικό παράδειγμα: ISU ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΚΕ7883 ΦΘΙΩΤΙΔΑ).
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ