top icon
Επικαιρότητα

Διαρροή για το νέο VW Passat Alltrack

Μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του νέου Passat, στα πρότυπα του μεγαλύτερου A4 Allroad της Audi, βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στη Γενεύη.

Μία ενδιαφέρουσα εκδοχή του νέου Passat, στα πρότυπα του μεγαλύτερου A4 Allroad της Audi, βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στη Γενεύη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα στείσον βάγκον αμάξωμα γερμανικής καταγωγής και… προέλευσης να «φορά» μια εμφανώς πιο περιπετειώδη αμφίεση σε σχέση με τη συνηθισμένη. Από το μεσαίο Α4 Allroad της Audi και το δίδυμο Skoda Octavia Scout έως το αδελφό Seat Leon X-Perience, οι Γερμανοί δείχνουν να ξέρουν καλά πώς να προσφέρουν ένα πακέτο «2 σε 1». Και οικογενειακό, αλλά και crossover συνάμα. Για την περίσταση, τη μαγιά δίνει το νέο VW Passat και ειδικότερα η στέισον βάγκον έκδοσή του, η οποία βαφτίζεται με την ονομασία Alltrack. Σε σχέση με τη συμβατική εκδοχή, η Alltrack εξασφαλίζει, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, που αγγίζει τα 28 εκ., ενώ τροποποιήσεις έχουν δεχθεί και οι ρυθμίσεις της ανάρτησης. Επίσης, το δάπεδό του είναι καλυμμένο με έξτρα προστατευτικές «ποδιές», οι οποίες αναμένεται να εξασφαλίζουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε μη ασφάλτινες επιφάνειες.

Για τη διευκόλυνση των εκτός δρόμου αναζητήσεών του, το νέο Passat Alltrack θα είναι εφοδιασμένο με τροχούς 17 ιντσών (προαιρετικά, θα υπάρχει επιλογή για τροχούς έως και 19 ίντσες) καθώς και με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης 4Motion της VW. Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τους διαθέσιμους κινητήρες, κάτω από το καπό θα συναντάμε τους γνωστούς TSI βενζινοκινητήρες των 1,4 και 2,0 λίτρων με απόδοση 150 και 220 ίππους, καθώς και τρεις 2λιτρους ντίζελ, που θα αποδίδουν στις τρεις παραλλαγές τους 150, 190 και 240 ίππους.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου VW Passat Alltrack θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 3 Μαρτίου._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ