top icon
Επικαιρότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Οδηγούμε το νέο Peugeot 208 και το Ford Focus με τον turbo κινητήρα του ενός λίτρου, βάζουμε 7 supermini στο μικροσκόπιο και λαμβάνουμε μέρος στο 15ο Ιστορικό Μόντε Κάρλο με ένα Mini Cooper του 1967.

Οδηγούμε το νέο Peugeot 208 και το Ford Focus με τον turbo κινητήρα του ενός λίτρου, βάζουμε 7 supermini στο μικροσκόπιο και λαμβάνουμε μέρος στο 15ο Ιστορικό Μόντε Κάρλο με ένα Mini Cooper του 1967.
 
82η Έκθεση Γενεύης
Παραμονές της πάντοτε ξεχωριστής διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης και το περιοδικό μας παρουσιάζει στους αναγνώστες του όλα τα νέα μοντέλα και τα concept cars που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους παγκόσμια εμφάνιση στην ελβετική πόλη.
 

Γνωριμίες

Άφθονα είναι αυτό το μήνα τα νέα μοντέλα που οδηγήσαμε για σας για πρώτη φορά στο εξωτερικό, όλα τους πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και με τη δική τους ανεξάρτητη προσωπικότητα: Peugeot 208, Ford Focus 1.0 Ecoboost, Seat Mii, Hyundai i30, Volvo V40, Mazda CX-5, Subaru XV, Volkswagen up! 5d, BMW Active Hybrid 5, Mini Roadster, Audi A1 Sportback, Fiat Punto TwinAir και Artega GT. Περισσότερα για όλα αυτά, επί ελληνικού πλέον εδάφους, τους επόμενους μήνες.

 
 

 

Συγκριτικές δοκιμές

Βάζουμε στο μικροσκόπιο επτά supermini, της κατηγορίας Α, τα οποία θα δώσουν από εμπορικής πλευράς τη δική τους σκληρή μάχη στην εγχώρια αγορά: Chevrolet Spark 1.2, Fiat Panda TwinAir 0.9, Hyundai i10 1.2, Kia Picanto 1.2, Peugeot 107 1.0, Renault Twingo 1.2, Volkswagen up! 1.0. Kι όπως αναφέρεται στον υπότιτλο του σχετικού άρθρου «Τα χωρίζει το χάος, αλλά στοχεύουν στο ίδιο κοινό. Αν μπορούσαν να μιλήσουν, το καθένα τους θα ξεστόμιζε στα υπόλοιπα: O θάνατός σου, η ζωή μου»…
 
Ειδικές διαδρομές
«Οι δείκτες του ρολογιού γυρνούν αντίστροφα και ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο, ζώντας από τα μπάκετ του κατακόκκινου Mini Cooper του 1967 την πραγματική περιπέτεια του παγωμένου Ιστορικού Ράλλυ Μόντε Κάρλο». Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γραφτεί ο πρόλογος μιας τόσο γοητευτικής χειμωνιάτικης περιπέτειας, όπως αυτή;

 
Δοκιμές
Τρία ξεχωριστά μοντέλα, που το καθένα με τον τρόπο του αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη εποχή μας και τις ανάγκες της, παρουσιάζονται σε αυτό το τεύχος: Η Citroen DS5 Hybrid4, το Opel Zafira Tourer 1.4T και το Honda Jazz 1.4 με το κιβώτιο ταχυτήτων τύπου CVT.
 
Εντός-Εκτός
Μικρές σε έκταση, πλην όμως ιδιαίτερα περιεκτικές οι σύντομες δοκιμές μας, που βρίσκονται στην ενότητα «Εντός-Εκτός»: Στο τεύχος Μαρτίου παρελαύνουν κατά σειρά το Volvo S60 1.6 DRIVe, το Peugeot 508 1.6 e-HDI FAP Active, το Skoda Octavia 1.6 TDi, το Toyota Auris 1.4 D4D, το Opel Insignia 2.0D BiTurbo και το Peugeot 207 1.4D των 83 ίππων. Και, όπως σωστά παρατηρήσατε, είναι όλα τους πετρελαιοκίνητα.  
  
Αγώνες
Όπως κάθε Μάρτιο, έτσι και φέτος, οι 4ΤΡΟΧΟΙ σας παρουσιάζουν όλους τους οδηγούς και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Τεχνολογικές εξελίξεις, πλήρη στοιχεία για όλες τις πίστες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και κάθε είδους νέο που αφορά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη Formula 1. Φυσικά, δεν αφήνουμε παραπονεμένους τους φίλους του WRC, με την ανταπόκρισή μας από τον δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από το Ράλλυ Σουηδίας.   
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ