top icon
Επικαιρότητα

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο pick up της Mercedes

Με τεχνογνωσία που φέρει την υπογραφή της Nissan.

Στους δρόμους της Στουτγάρδης, πολύ κοντά στα κεντρικά κτήρια της Mercedes, o φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα (ακόμα) καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του νέου pick up μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, το οποίο πιθανολογείται πως θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Renault Alaskan, έτσι και με τo νέο Mercedes GLT, η τεχνολογική σύμμαχος των Γερμανών, η οποία ακούει στο όνομα Nissan, αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό… δότη προσφέροντας όλες σχεδόν τις λύσεις που είδαμε στο Navara NP300. Έτσι, σύμφωνα με τις υπάρχουσες μέχρι και αυτή τη στιγμή πληροφορίες, εκτός από το δάπεδο, το πλαίσιο τύπου σκάλας και το σύστημα τετρακίνησης, οι Ιάπωνες αναμένεται να προσφέρουν απλόχερα και τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 2,3 λίτρων.

Από εκεί και πέρα, η Mercedes αναμένεται να βάλει τη δική της υπογραφή στο εσωτερικό, καθώς και σε αρκετά τμήματα των εξωτερικών επιφανειών, κυρίως στο εμπρός μέρος της νέας GLT.

Η νέα GLT θα είναι ένα pick up που θα κατασκευαστεί πρωτίστως με βάση τις ανάγκες των Ευρωπαίων καταναλωτών, καθώς, προς το παρόν τουλάχιστον, στο σχεδιασμό των Γερμανών δεν περιλαμβάνεται η διάθεση του μοντέλου στην αγορά τις ΗΠΑ. Εκεί, δηλαδή, όπου οι Ford, GM και Ram κατέχουν ήδη πάνω από το 90% της εν λόγω κατηγορίας. Εκτός από τη γηραιά ήπειρο, το νέο pick up της Mercedes θα πωλείται σε επιλεγμένες αγορές της Ν. Αμερικής, σε αρκετές της Αφρικής, καθώς και στην Αυστραλία._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ