top icon
Επικαιρότητα

Εκκεντρικές GLK στο Λας Βέγκας

Η Mercedes-Benz αποφάσισε να ρισκάρει στο Λας Βέγκας, ποντάροντας σε
βελτιωμένες και… εκκεντρικές εκδόσεις της GLK.

Η Mercedes-Benz αποφάσισε να ρισκάρει στο Λας Βέγκας, ποντάροντας σε
βελτιωμένες και… εκκεντρικές εκδόσεις της GLK. Η εταιρεία από τη Στουτγάρδη έδωσε τον τίτλο «Tuner Challenge» στο διαγωνισμό, τα αποτελέσματα του οποίου θα παρουσιαστούν στην έκθεση SEMA.
 
Το μεσαίο SUV της Mercedes-Benz θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική στη συγκεκριμένη έκθεση, που διαρκεί από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου, θα εμφανιστεί για. Οι πωλήσεις της GLK θα αρχίσουν τον προσεχή Ιανουάριο.
 
Τα τέσσερα ιδιαίτερα πρωτότυπα που επιλέχθηκαν ονομάζονται «Widestar», «GLK Urban Whip», «GLK Pikes Peak Rally Racer» και «GLK Rock Crawler». Το Widestar αποτελεί προϊόν… επέμβασης της BRABUS, το GLK Pikes Peak Rally Racer πήρε το όνομά του από τη φημισμένη ανάβαση, το GLK Urban Whip είναι ένα κάμπριο με θηριώδεις τροχούς 26 ιντσών, και το GLK Rock Crawler προορίζεται για χιονισμένες και αμμώδεις επιφάνειες.
 
Η Mercedes-Benz δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και στο κοινό μέσω του www.mbusa.com να επιλέξουν το πρωτότυπο που προτιμούν. Ο νικητής του διαγωνισμού «Tuner Challenge» θα ανακοινωθεί στις αρχές του Δεκεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ