top icon
Ελλάδα

Alfa Romeo Tonale: Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με σημαντικό όφελος

Η Alfa Romeo Tonale διατίθεται σε τρεις κινητήριες εκδόσεις και με όφελος που φτάνει και τα 3.200 ευρώ.

Η Alfa Romeo Tonale έγινε πιο προσιτή στην ελληνική αγορά, καθώς διατίθεται στην εισαγωγική της έκδοση Sprint, 1.3 Hybrid 130 ίππων στην τιμή των 39.500 ευρώ, με το όφελος που προκύπτει αγγίζει τα 3.200 ευρώ.

Μόλις με 1.000 ευρώ περισσότερα, δηλαδή στα 40.500 ευρώ είναι διαθέσιμη η πιο ισχυρή υβριδική εκδοχή του ιταλικού SUV, με τους 160 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα χρώματα, παστέλ και μεταλλικά, εκτός του πράσινου, δεν έχουν χρέωση.

Alfa Romeo Tonale

Όσον αφορά την κορυφαία έκδοση Plug-in Hybrid Q4 με απόδοση 280 ίππων, στοιχίζει 49.635 ευρώ, στην ίδια εξοπλιστική έκδοση Sprint. Το σημαντικό όφελος σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ως εταιρικό αυτοκίνητο δεν επιβαρύνει με φόρο τον χρήστη.

Πλούσιο είναι το βασικό επίπεδο εξοπλισμού της Tonale, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη συστήματος πολυμέσων 10,25 ιντσών με πλοήγηση, Apple CarPlay/Android Auto, εμπρός-πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control και πεντάλ αλουμινίου.

Alfa Romeo Tonale

Το επίπεδο εξοπλισμού Veloce προσθέτει δερμάτινα καθίσματα εκ των οποίων τα εμπρός είναι ηλεκτρικά, θερμαινόμενα και αεριζόμενα, θερμαινόμενο τιμόνι, ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, κόκκινες δαγκάνες για τα φρένα της Brembo, αλουμινένια paddles στο τιμόνι για τις χειροκίνητες αλλαγές ταχυτήτων, φιμέ πίσω τζάμια και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, το υβριδικό σύστημα των εκδόσεων με 130 και 160 ίππους περιλαμβάνει κινητήρα βενζίνης και 48V ηλεκτρικό κύκλωμα με ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει δυνατότητα για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση υπό χαμηλές απαιτήσεις φορτίου, κάτι που μειώνει δραστικά την κατανάλωση βενζίνης.

Alfa Romeo Tonale

Η κορυφαία έκδοση Tonale Plug-in Hybrid Q4 συναντάμε έναν τούρμπο κινητήρα βενζίνης με ήπιο υβριδικό σύστημα και ισχύ 180 ίππων κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ ένας ηλεκτρικός με 122 ίππους τους πίσω.

Η μέγιστη συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 280 ίππους, ενώ όσον αφορά τις επιδόσεις η Plug-in υβριδική Tonale ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 69 χιλιόμετρα, σε μικτή χρήση, ενώ σε αστικό περιβάλλον φτάνει τα 82 χιλιόμετρα.

Alfa Romeo Tonale

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με 4 χρόνια εγγύηση ή 160.000 χιλιόμετρα για τα μηχανικά μέρη, ενώ προσφέρεται και οδική βοήθεια επίσης για τέσσερα χρόνια. Η μπαταρία της Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών.

Δελτίο Τύπου

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Alfa Romeo Tonale
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ