top icon
Νέα

Audi: Το φθηνότερο SUV στην Ελλάδα

Δυναμική σχεδίαση, ευρύχωρο εσωτερικό, μεγάλο πορτμπαγκάζ και κινητήρας 110 ίππων με χαμηλή κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας, για το φθηνότερο SUV της Audi.

Η Audi διαθέτει μία πλήρη γκάμα μοντέλων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών. Τα αυτοκίνητά της διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την προηγμένη συνδεσιμότητα, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά, τις σύγχρονες τεχνολογίες και τους αποδοτικούς κινητήρες.

Audi

Τα SUV είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα, με το Q2 να αποτελεί το φθηνότερο στη σειρά. Μοναδικό σε εμφάνιση, με έντονη προσωπικότητα, πρακτικό και ευρύχωρο, δικαίως ανήκει στα πιο δημοφιλή B-SUV. Μεγάλο ατού του οχήματος είναι ο χώρος αποσκευών με τα 405 λτ. όγκου.

Audi

To Q2 είναι το πιο προσιτό οικονομικά SUV στην γκάμα της Audi, με τη βασική έκδοση Comfort 30 TFSI με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο να κοστίζει 26.900 ευρώ στην ελληνική αγορα. Τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο 1.000άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 110 ίππων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 11,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 197 χλμ./ώρα.

Πόσο πληρώνει σε τέλη κυκλοφορίας

Η βασική έκδοση του Q2 με την ονομασία 30 TFSI καταναλώνει κατά μέσο όρο 5,8 λίτρα βενζίνης στα 100 χλμ. Οι εκπομπές ρύπων είναι στα 132 γρ./χλμ. και τα τέλη κυκλοφορίας που καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης ανέρχονται στα 84 ευρώ.

Audi

Δείτε εδώ το πιο ακριβό Audi που πωλείται στην Ελλάδα

Φυσικά, το μοντέλο προσφέρεται και σε άλλες εκδόσεις με τον 1.500άρη κινητήρα των 150 ίππων και τιμές που ξεκινούν από 31.900 €, έχοντας στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο S tronic.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ