top icon
Ελλάδα

Αυτό είναι το φθηνότερο Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Με πλούσια γκάμα εκδόσεων, κινητήριων και εξοπλιστικών, το Hyundai Tucson είναι ένα μοντέλο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κατηγορία του.

Σε εκδόσεις βενζίνης και diesel, ήπια υβριδικές αμφότερες, αλλά και full hybrid σε δύο επίπεδα απόδοσης, το Hyundai Tucson είναι ένα μοντέλο με πολυσυλλεκτική γκάμα, ικανή να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη. Ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, αλλά εντελώς νέα προσέγγιση στην πιο πρόσφατη, τρέχουσα γενιά του, που αλλάζει τα δεδομένα.

Η σχεδίασή του είναι δίχως αμφιβολία τολμηρή, με δυναμικές γραμμές και έντονες ακμές που πρωταγωνιστούν. Τα φωτιστικά σώματα έχουν περίτεχνη αισθητική και πέρα από την φωτεινή υπογραφή του μοντέλου, αποτελούν και την ταυτότητα του Tucson. Τα κρυφά, μέσα στη μάσκα φώτα ημέρας, αποκαλύπτονται μόνο όταν ανάψουν.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Αντίθετα, σε πρώτο πλάνο είναι οι γραμμές του SUV της Hyundai που διατρέχουν το πλαϊνό του αμαξώματος και μαζί με τους φουσκωμένους θόλους κάνουν το Tucson να ξεχωρίζει. Πίσω τα φωτιστικά σώματα έχουν δυο ακμές στο τελείωμά τους, ενώ ενώνονται μεταξύ τους με μια φωτεινή μπάρα. Το σήμα έχει μετακομίσει στο κρύσταλλο, ενώ ο υαλοκαθαριστήρας είναι κρυμμένος κάτω από την αεροτομή και έχει αντίθετη -από τα συνηθισμένα- φορά.

Συνταρακτικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό. Εκεί όπου η ποιότητα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη και η τεχνολογία παίρνει το πάνω χέρι. Δύο οθόνες 10,25 ιντσών, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα πολυμέσων κυριαρχούν. Η πρακτικότητα ακολουθεί, με πολλές θήκες να είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν τα μικρότερα ή μεγαλύτερα αντικείμενα της καθημερινότητας.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Με υβριδική τεχνολογία

Το Hyundai Tucson είναι διαθέσιμο σε υβριδικές εκδόσεις. Mild Hybrid αρχικά, με βάση τον κινητήρα βενζίνης 1.6 T-GDI. Αυτός έχει την υποβοήθηση ενός 48V συστήματος, με την απόδοση της εισαγωγικής έκδοσης να είναι 150 ίπποι. Για τη μετάδοση που περνάει στους εμπρός τροχούς, φροντίζει ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Αυτή η είναι και η πιο φθηνή έκδοση του Hyundai Tucson που στοιχίζει 29.900 ευρώ.

Επιπλέον, η έκδοση αυτή με τους 150 ίππους, υπάρχει διαθέσιμη και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Ωστόσο, προσφέρεται σε ανώτερες εξοπλιστικά εκδόσεις Premium και Distinctive, που στοιχίζουν 33.090 ευρώ και 35.090 ευρώ αντίστοιχα.

Για αυτούς που αναζητούν κάτι πιο ισχυρό, υπάρχει η έκδοση με απόδοση 180 ίππων. Και αυτή με τη σειρά της είναι διαθέσιμη με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων ή 7άρι αυτόματο. Εδώ οι τιμές ξεκινούν από τα 31.590 ευρώ και φτάνουν στα 37.790 ευρώ.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Μια ακόμα έκδοση, με diesel κινητήρα, επίσης 1,6 λίτρων και απόδοση 136 ίππους προσφέρεται από τη Hyundai για το Tucson. Η μετάδοση περνάει στους εμπρός τροχούς, αλλά και στους τέσσερις και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και αυτόματο 7DCT. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 34.490 ευρώ, ενώ η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Distinctive με τετρακίνηση στοιχίζει 40.590 ευρώ.

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η full hybrid έκδοση. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις απόδοσης. Η εισαγωγική έχει 230 ίππους, με τη μετάδοση να περνάει στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς. Συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Οι τιμές διαμορφώνονται από τα 40.540 ευρώ και φτάνουν στα 45.540 ευρώ.

Τέλος, υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση full hybrid με 265 ίππους. Οι εκδόσεις που προσφέρεται είναι δύο. Οι Premium και Distinctive, ενώ είναι αποκλειστικά τετρακίνητο και αυτόματο με κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή εκκίνησης, που αφορά την πρώτη έκδοση είναι 48.690 ευρώ και η δεύτερη στοιχίζει 50.690 ευρώ.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ