top icon
Επικαιρότητα

«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου

Μετά από τέσσερα χρόνια άνισης μάχης με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου έφυγε από τη ζωή, παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας και θάρρους.

Η Αριάδνη ξεχώριζε στον επαγγελματικό μας χώρο, καθώς έδινε πάντα το δικό της χρώμα σε αυτά που έκανε, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι δούλεψαν μαζί της. Είχε ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα οδικής ασφάλειας, τα οποία αναδείκνυε στο κανάλι της στο youtube, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Για αρκετά χρόνια υπήρξε μέλος της επιτροπής «Woman World Car Of The Year», στην οποία συμμετείχαν μόνο γυναίκες δημοσιογράφοι, ψηφίζοντας για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς για τις γυναίκες.

Δραστήρια και εκ φύσεως αισιόδοξη, θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα, αν η επάρατη νόσος δεν την σταματούσε. Η Αριάδνη αντιμετώπισε την ασθένειά της με τρόπο αξιοπρεπή και ηρωικό, μέσα από την στωικότητα που τη διέκρινε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον τρόπο με τον οποίο μας το ανακοίνωσε, σε κάποια ανύποπτη στιγμή, αλλά και την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε αυτήν την τόσο δυσάρεστη κατάσταση.

Πριν λίγες ημέρες, μας συντάραξε με μια εκπομπή της στο youtube, όπου μας μίλησε με περίσσιο θάρρος για το πρόβλημά της. Δεν περιμέναμε πως τόσο γρήγορα θα φτάσει το τέλος, δεν πιστεύεις ποτέ τις κακές ειδήσεις, όταν αφορούν νέους και δημιουργικούς ανθρώπους. Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις πως έτσι απλά τελειώνει μια ζωή, πως έτσι απλά κατεβαίνει ο διακόπτης και σβήνουν τα φώτα της σκηνής…

Κλείνοντας, θα παραθέσουμε αυτούσια την τελευταία ανάρτησή της, με την οποία μας παρέδωσε ένα ακόμη μάθημα ζωής.

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!»

Συλληπητήρια στην οικογένειά της και στους δικούς της ανθρώπους, θα ζει για πάντα στις καρδιές τους. 4Τροχοί

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ