top icon
Επικαιρότητα

Eπιχείρηση «καθαρές πινακίδες» από την Περιφέρεια Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η επιχείρηση «καθαρές πινακίδες», από την Περιφέρεια Αττικής. Πάνω από 11.500 πινακίδες τροχονομικής σήμανσης έχουν αντικατασταθεί ενώ ήδη έχουν καθαριστεί περίπου 2.200 πινακίδες σήμανσης.

Τις στοχευμένες παρεμβάσεις στις υλικοτεχνικές υποδομές του οδικού δικτύου ευθύνης της συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου για την αναβάθμιση της ασφάλειας των μετακινήσεων των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη η αντικατάσταση και ο καθαρισμός των πινακίδων σήμανσης σε κεντρικούς οδικούς άξονες από τα αρμόδια συνεργεία της Περιφέρειας.

pinakides

Μέχρι σήμερα έχουν αντικατασταθεί πάνω από 11.500 πινακίδες τροχονομικής σήμανσης, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιείται καθαρισμός όσων σημάτων βανδαλίζονται από αυτοκόλλητα, γκράφιτι και διάφορα άλλα διαφημιστικά μηνύματα. Ήδη έχουν καθαριστεί περίπου 2.200 πινακίδες σήμανσης στην οδό Πειραιώς και στις λεωφόρους Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης, Κηφισίας και Αθηνών.

1544

Σημαντικός σύμμαχος της Περιφέρειας για τον εντοπισμό των προβληματικών πινακίδων και την άμεση παρέμβαση των συνεργείων καθαρισμού, αποτελεί ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 1544, ο οποίος λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο και υποδέχεται τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις των πολιτών για τα προβλήματα του οδικού δικτύου. Μέχρι σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο έχει δεχτεί 3.150 σχετικά αιτήματα με την επίλυση 2.500 από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα έχουν παραπεμφθεί στις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες άλλων φορέων ευθύνης.

pinakides

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ